Prima pagină » Local » Păreau că se lăfăie în lux și nimeni nu înțelegea cum pot câștiga atâția bani într-o vacanță continuă! Totul a avut o explicație când ”mascații” ieșeni au făcut percheziții! (Exclusiv)
Păreau că se lăfăie în lux și nimeni nu înțelegea cum pot câștiga atâția bani într-o vacanță continuă! Totul a avut o explicație când ”mascații” ieșeni au făcut percheziții! (Exclusiv)

Păreau că se lăfăie în lux și nimeni nu înțelegea cum pot câștiga atâția bani într-o vacanță continuă! Totul a avut o explicație când ”mascații” ieșeni au făcut percheziții! (Exclusiv)

21 apr. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

Niște ieșeni păreau că se lăfăie în lux și nimeni nu înțelegea cum pot câștiga atâția bani într-o vacanță continuă. În urma unor percheziții, oamenii legii au ajuns la concluzia că Ionuț Remus Hulea le punea pe două tinere să se prostitueze. Ieri, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Hulea la 3 ani de închisoare, dar cu suspendare, pentru proxenetism

Niște ieșeni păreau că se lăfăie în lux și nimeni nu înțelegea cum pot câștiga atâția bani într-o vacanță continuă. În urma unor percheziții, oamenii legii au ajuns la concluzia că Ionuț Remus Hulea le punea pe două tinere să se prostitueze. Ieri, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Hulea la 3 ani de închisoare, dar cu suspendare, pentru proxenetism.

”Inculpatul Ionuţ Remus Hulea va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Comunei Balş sau în cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială Iaşi, pe o perioadă de 120 de zile. Constată încetată de drept măsura arestării preventive luată faţă de inculpat. Dispune punerea de îndată în libertate a inculpatului. Constată că persoanele vătămate E.L.U. şi L.F.H. nu s-au constituit părţi civile în cauză”, au precizat ieri judecătorii ieșeni.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Păreau că se lăfăie în lux: cum pot câștiga atâția bani într-o vacanță continuă?

Sentința emisă de magistrați nu este definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul ieșeanului Ionuț Remus Hulea(34 de ani) a început pe 24 septembrie 2021. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată sub acuzația de proxenetism. Asta, după ce, în luna august a anului trecut, ieșeanul a fost reținut. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Conform anchetatorilor, bărbatul a intrat în vizorul autorităţilor după ce ar fi obligat două tinere să se prostitueze. Ionuţ Remus Hulea este din judeţul Iaşi, iar, încă din anul 2018, ar fi convins două tinere să practice prostituţia în folosul său. Întreaga activitate a avut loc în mai multe imobile din ţară, localizate atât în Municipiul Iaşi, cât şi în Oradea. Astfel, tânăra U.E.L. ar fi fost determinată să practice prostituţia între 27 noiembrie 2018 şi 27 martie 2019, dar şi între 17 şi 23 decembrie 2019, spun oamenii legii. De asemenea, ea ar fi fost pusă să practice prostituţia între 30 ianuarie şi 21 mai 2021.

Ieșeanul Ionuț Remus Hulea, acuzat de proxenetism

Anchetatorii spun că întreaga activitate ar fi fost controlată de ieșeanul Ionuț Remus Hulea, care a închiriat mai multe imobile şi a publicat şi promovat mai multe anunţuri de prestări de activităţi sexuale contra-cost în rubricile de matrimoniale de pe site-urile de anunţuri. Potrivit oamenilor legii, bărbatul i-ar fi asigurat femeii paza şi protecţia în timpul în care presta serviciile sexuale pe bani. Ulterior, tânărul ieşean a convins o altă femeie să se prostitueze.

Astfel, tânăra H.L.F. ar fi practicat prostituţia în folosul inculpatului în lunile aprilie şi mai 2021. Ca şi în cazul celeilalte femei, şi de această dată mari sume de bani ar fi ajuns în buzunarele sale. După ce informațiile au ajuns la urechile polițiștilor, aceștia au descins și l-au săltat pe Ionuț Remus Hulea, ducându-l la audieri. El a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzația de proxenetism. Mai apoi, acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *