Prima pagină » Stiri si curiozitati » Păr vopsit ombre, noua tendință pentru un look spectaculos 

Păr vopsit ombre, noua tendință pentru un look spectaculos 

13 dec. 2021, 10:14,
în Stiri si curiozitati

Tot mai multe doamne și domnișoare optează pentru un păr vopsit ombre. Această tehnică este apreciată și în rândul vedetelor, iar efectul este cu totul deosebit. Pentru a obține culorile dorite este important să ținem cont de nuanța naturală a părului, dar și de lungimea acestuia. Părul vopsit ombre atrage cu siguranță toate privirile, iar jocul între culori oferă un plus de eleganță. Iată ce trebuie să știi despre noua tendință pentru a avea un look spectaculos. 

Păr vopsit ombre, pentru o înfățișare spectaculoasă

Atunci când vine vorba de întreținerea podoabei capilare, părerile sunt împărțite. De la tipul de tunsoare, nuanța părului sau produsele de îngrijire, toate acestea le dau bătăi de cap doamnelor și domnișoarelor. Prin urmare, multe femei merg la salon pentru a face tratamente profesionale de îngrijire și întreținere a părului. 

Cu toate acestea, dacă ținem cont de câteva trucuri, putem obține un look spectaculos și acasă. În ultima perioadă a apărut o tehnică de colorare a părului extrem de apreciată de vedete. Noua tendință este cea a părului ombre, care pune accentul pe jocul de culori, de lumini și umbre. Acest tip de vopsire creează un efect deosebit, iar efectul este de întinerire.

Mai mult, acest tip de colorare ne ajută să întreținem mult mai ușor podoaba capilară, iar în coafuri arată senzațional. Părul vopsit ombre ne ajută, de asemenea, să obținem un stil unic, punând în evidență nuanța naturală a podoabei capilare.

La baza acestei tehnici se află contrastul între două nuanțe, iar trecerea dintre cele două culori pentru care optăm trebuie să fie cât mai discretă și naturală. Părul lung vopsit ombre atrage cu siguranță privirile tuturor, însă și cele care au părul scurt vor obține un look răvășitor.

În ceea ce privește culorile preferate, cele mai multe femei aleg șatenul ciocolatiu sau șaten deschis în cazul brunetelor, iar blondele preferă nuanțele de roșcat sau blond cenușiu pentru tehnica ombre. Rezultatul final este pe măsura așteptărilor, doamnele și domnișoarele fiind încântate de noul look.

Cum se întreține părul vopsit ombre

Părul vopsit ombre a fost promovat de vedete, iar treptat această tehnică de colorare a părului a devenit extrem de apreciată de femei. Tot mai multe doamne și domnișoare își doresc o coafură deosebită și un look spectaculos, așa că optează pentru efectul ombre, noua tendință de colorare a podoabei capilare.

Dincolo de aspectul surprinzător, puține femei știu că părul vopsit ombre este ușor de întreținut. Nuanțele pe care le alegem trebuie să fie cât mai apropiate de culoarea naturală a părului, astfel că efectul va fi unul natural. Trecerea de la o culoare la alta va fi fluidă și discretă, iar contrastul discret nu face decât să pună în evidență frumusețea podoabei capilare.

Părul vopsit ombre nu este greu de întreținut dacă ținem cont de câteva trucuri. O alegere adecvată a culorilor sau tipul de tunsoare ne ajută să avem un look spectaculos pentru o perioadă mai lungă de timp. Pentru doamnele sau domnișoarele cu părul lung, acestea ar trebui să opteze pentru o coafură cu bucle. Astfel, efectul ombre este pus în evidență, iar jocul de lumini și umbre între culori va  contura un stil ieșit din tipare.

În ceea ce privește părul scurt vopsit ombre, efectul va fi același dacă se optează pentru o coafură naturală, dar elegantă. Mai mult, dacă părul scurt ombre este ușor tapat pentru a avea volum, cu siguranță va ieși în evidență.

Pe lângă tipul de colorare sau coafură, femeile acordă o importanță deosebită și manichiurii. în perioada sărbătorilor de iarnă doamnele și domnișoarele doresc să fie în ton cu tendințele sezonului, așa că preferă culorile specifice acestei perioade. Cele care își doresc o manichiură clasică, dar elegantă optează pentru unghii de Crăciun french. Cu siguranță efectul va fi unul pe măsura așteptărilor. 

Femeile mai îndrăznețe, care doresc să iasă din tipare, vor opta pentru unghii de Crăciun roșii, însă modelele care se pot aplica vor oferi manichiurii un aspect sofisticat. 

Doamnele și domnișoarele care își doresc o schimbare de look și optează pentru un păr vopsit ombre vor atrage cu siguranță privirile tuturor. Această tehnică de colorare a podoabei capilare este extrem de apreciată, oferind o eleganță aparte și o înfățișare spectaculoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *