Păr tuns drept: Avantajele acestei coafuri conform specialiștilor

15 feb. 2022, 12:41 _____ Vizualizări
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Păr tuns drept este cea mai în trend coafură pentru anul curent. Majoritatea tunsorilor la modă de astăzi sunt potrivite pentru părul de lungime medie. Această lungime a părului este considerată de către specialiști mijlocul de aur. Cu siguranță nu orice fată vrea să-și tundă părul scurt sau să-și crească părul până la talie.

Părul drept atinge recordul de popularitate atât printre proprietarele tunsorii, cât și printre bărbații cărora le plac femeile cu un astfel de look. Tunsoarea dată este ușor de coafat. Chiar dacă părul este îngrijit corespunzător, fiind strălucitor și mătăsos, chiar și pentru cei mai calificați specialiști este o problemă să efectuezi o coafare de înaltă calitate pe părul lung. Din acest motiv, părul tuns mediu în formă dreaptă este o alegere perfectă atunci când vrei să experimentezi cu coafurile.

femeie cu parul tuns drept

Cel mai mare avantaj unei tunsori drepte pe o lungime medie constă în faptul că acest look arată elegant, scump și bine îngrijit

Păr tuns drept: Recomandările meșterilor

Pentru ca imaginea creată să nu-ți aducă dezamăgire, merită să respecți câteva recomandări generale oferite de specialiști. Nu ar trebui să îți uzurpezi identitatea unei persoane care nu ești, pur și simplu „copiind” imaginea unei celebrități preferate. Atunci când îți alegi tunsoarea trebuie să o faci reieșind din stilul propriu de viață.

Tunsoarea ar trebui să se potrivească cât mai mult posibil cu imaginea și personalitatea ta. Este necesar ca aceasta să fie potrivită forma feței tale și culoarea ochilor tăi. De asemenea, aceasta trebuie să ascundă principalele semne și deficiențe ale chipului tău. Astfel, tunsoarea dreaptă este o opțiune extrem de bună pentru orice vârstă.

femeie cu parul tuns drept

Această lungime a părului este considerată de către specialiști mijlocul de aur

Coafura, precum și vopsirea părului, ar trebui să se potrivească bine cu stilul, vârsta și culoarea pe care o abordezi. Indiferent dacă va fi un contrast puternic sau o combinație armonioasă.

O tunsoare dreaptă este tendința anului 2022. O astfel de coafură a fost prima care a fost purtată de fashioniste populare, precum Kim Kardashian, Dua Lipa, Ashley Graham. Combinând-o cu o altă tendință, Glass Hair, cunoscut sub numele de „părul de sticlă”. Această coafură, ca și în cazul unei cozi, are un finisaj super neted și lucios. Lumina care cade pe bucle creează un efect de strălucire.

Avantajele unei tunsori de lungime medie: Ce spun hair-styli-știi

Cel mai mare avantaj unei tunsori drepte pe o lungime medie constă în faptul că acest look arată elegant, scump și bine îngrijit. Această tunsoare te va transforma într-o adevărată regină a frumuseții, fără a fi nevoie să-ți petreci ore întregi pentru coafarea părului.

femeie cu parul tuns drept

Tunsoarea ar trebui să se potrivească cât mai mult posibil cu imaginea și personalitatea ta

Cu siguranță această coafură poate fi purtată și cu breton. Există multe tipuri de bretoane, precum cel gradat, uniform, filat, subțire și asimetric. De asemenea, aceasta este una dintre cele mai bune coafuri pentru părul subțire. Dacă știi să faci corect styling, vei obține un look cu mult volum și splendoare. O tunsoare dreaptă este potrivită chiar și pentru părul creț sau ondulat. Avantajul este că, tunsoarea evită efectul de „pudel” de care le este frică unor femei cu părul creț.

Un păr tuns drept este comod, fiind nevoie de puțin timp pentru spălare, uscare și coafare. De asemenea, orice coafură arată extrem de elegant și la modă. Este ușor de vopsit în diverse tehnici și de coafat pentru evenimente speciale. Această lungime oferă multe posibilități de styling. Nu trebuie ajustat des, fiind ușor de asamblat o coafură frumoasă.

femeie cu parul tuns drept

Pentru ca imaginea creată să nu-ți aducă dezamăgire, merită să respecți câteva recomandări generale oferite de specialiști


Leacuri băbești pentru bătături: Cum să scapi de durere în mod natural

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *