Prima pagină » Stiri si curiozitati » Păr prins în coadă tapat: Cum să realizezi cea mai elegantă coafură  

Păr prins în coadă tapat: Cum să realizezi cea mai elegantă coafură  

28 ian. 2022, 12:48,
în Stiri si curiozitati

Una dintre cele mai vechi dar în continuare în trend este părul prins în coadă tapat. Acest stil de a purta podoaba capilară sub formă de coadă de cal este în continuare una dintre coafurile preferate a domnișoarelor. Acest tip de coafură este foarte potrivit pentru fetele care au părul lung și bogat.

Diversele coafuri sub forma unei cozi pe părul lung îți va permite să fii mereu unică și originală. Această coafură este extrem de simplu de făcut. De asemenea, nu ai nevoie de anumite abilități de hair-styling pentru a o crea. Fiind o alternativă foarte bună pentru oricare fată modernă care are părul vopsit sau nu.

femeie cu parul prin in coada

Cu siguranță, coada de cal este o opțiune foarte populară pentru părul lung

Păr prins în coadă tapat: La ce evenimente poți aborda acest look

Aspectul șic al cozii tapate arată incredibil de frumos dacă părul este extrem de neted. De asemenea, această coafură arată excepțional și atunci când coada este împletită. Fără îndoială, cel mai de efect mod în care poți purta coafura este metoda cea mai comună dintre acestea. Specialiștii consideră coada simplă de cal tapată una dintre cele mai elegante versiuni a coafurii. Deși se realizează destul de simplu, aceasta poate fi clasată drept cea mai șic și fantastică dintre toate coafurile de acest tip.

Cozile înalte netede făcute pe părul lung sunt potrivite pentru orice ocazie. Look-ul arată grozav combinată cu rochii deschise și extravagante. De asemenea, aceasta completează extrem de senzual  rochiile de seară și machiajul de seară. Unele dintre domnișoare folosesc acest tip de coafură drept una casual sau sportivă. Coada de cal cu bucle este potrivită pentru fetele care au fața ovală și nu au o frunte foarte mare.

femeie cu parul prin in coada

Specialiștii spun că atunci când creați această coafură este bine să experimentați cu diferite produse de styling

Specialiștii spun că atunci când creați această coafură este bine să experimentați cu diferite produse de styling. Foarte indicate sunt mous-urile, spray-urile și lacurile. Important este să alegi produsele potrivite pentru tipul tău de păr. Acestea te vor vor ajuta să adăugi un plus de luciu și rafinament aspectului tău. Este important să nu suferi de afecțiuni, precum cojile în cap sau alte boli ale scalpului. Scalpul tău trebuie să fie perfect sănătos atunci când abordezi coafură.

Coada de cal: Care sunt dezavantajele coafurii

Cu siguranță, coada de cal este o opțiune foarte populară pentru părul lung. Este bine ca atunci când realizezi coafură să pui înfășori elasticul de păr cu o șuviță. Pentru a obține o coadă de cal armonioasă, șuvița trebuie fixată cu ace de păr.

De asemenea, pentru a decora într-un mod cât mai elegant șuvița de păr brunetă sau blondă, poți aplica și lac de păr. Pentru ca look-ul să nu arate prea obișnuit, poți să-ți faci și bucle pe care să le ridici în sus. În acest mod, obții un stil neobișnuit, care arată elegant și seducător.

femeie cu parul prin in coada

Cozile înalte netede făcute pe părul lung sunt potrivite pentru orice ocazie

Cu siguranță această coafură este o opțiune de styling potrivită pentru orice ocazie specială. Astfel de coafuri – cozile pentru părul lung arată grozav în opțiunile de stil luxuriante. Mai ales dacă avem nevoie să realizăm un styling de seară potrivit.

Atunci când vrei să obții un păr prins în coadă tapat poți merge la salon pentru ajutorul specialiștilor. Este important să nu abuzezi în a purta acest tip de coafură. Dacă porți o coadă de cal sau un coc o perioadă foarte lungă s-ar putea să începi să simți adesea dureri de cap și migrene sau încep să apară probleme ale scalpului.

femeie cu parul prin in coada

Aspectul șic al cozii tapate arată incredibil de frumos dacă părul este extrem de neted

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *