Prima pagină » Stiri si curiozitati » Păr prins în coadă elegant. Cele mai simple metode pentru realizarea coafurii

Păr prins în coadă elegant. Cele mai simple metode pentru realizarea coafurii

18 apr. 2022, 13:31,
în Stiri si curiozitati

Un păr prins în coadă elegant este una dintre cele mai în vogă coafuri. Coada de cal este o coafură simplă în care părul este adunat, fiind una dintre cele mai versatile și iubite de fete coafuri. Pe lângă faptul că arată îngrijit de la sine, pe baza acestei cozi se pot face o mulțime de coafuri elegante și la modă pentru diferite tipuri de păr.

Coada de cal arată foarte avantajos atât pe părul drept, cât și pe părul creț. Trebuie să știi că  succesul creării unei coade de cal cu adevărat frumoase depind de lungimea părului. Nu ar fi exagerat să spunem că toți proprietarii de păr lung iubesc să-și adune părul într-o coadă de cal, pentru că această coafură arată cu adevărat foarte frumos. O coadă de cal pentru fete nu este doar o modalitate de a scăpa de firele care vă intră în ochi și interferează cu activitățile de zi cu zi. Multe vedete iubesc coafurile formate din coadă de cal și le aleg pentru ocazii speciale. Printre cele pentru care coafura coada de cal se numără printre preferatele lor se numără Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Jessica Alba, Dakota Johnson și multe altele.

femeie cu par prins in coada elegant

Multe vedete iubesc coafurile formate din coadă de cal și le aleg pentru ocazii speciale

Păr prins în coadă elegant. Cum să repeți coafura celebrităților acasă

Fiecare dintre aceste frumuseți este deținătoarea unui stil strălucitor, ușor de recunoscut, astfel încât coafurile lor din coada de cal arată foarte diverse și nu seamănă una cu alta. De exemplu, Kim Kardashian, la sugestia stilistului ei Chris Appleton, preferă o coadă de cal înaltă și elegantă, fapt dovedit de numeroasele fotografii și videoclipuri de pe rețelele de socializare ale vedetei.

Pe când, Jennifer Lopez optează adesea pentru o coada de cal texturată care îi pune în evidență grosimea și volumul părului sau o coada joasă care îi scoate fața în evidență. Dakota Johnson este o fană a coafurilor în coadă de cal cu breton. Toate aceste tipuri de cozi sunt ușor de repetat acasă.

femeie cu par prins in coada elegant

O coadă de cal pentru fete nu este doar o modalitate de a scăpa de firele care vă intră în ochi și interferează cu activitățile de zi cu zi

Pentru a aduna o coadă de cal de seară, cum ar fi Kim sau Bella Hadid, va trebui să umezi următorii pași. Pieptănă-ți părul cu grijă, opțional poți contura o despărțire laterală uniformă pe partea pe care o porți de obicei. Aplică pe șuvițe un produs de netezire. Un produs ușor este potrivit pentru părul fin, iar mai uleios pentru părul des sau obraznic.

Ulterior, strângeți părul pe ceafă și fixează cu o bandă elastică. Pulverizează părul cu lac și netezește-l cu o pensula cu peri naturali. Șuvițele ondulate din coadă pot fi îndreptate cu o placă. Separă o șuviță mică din întregul păr și folosește-o ca pe o bandă elastică în jurul părului adunat pentru mascarea elasticului.

Cum să faci o coadă de cal pe părul de lungime medie

Posesoarele de păr de lungime medie pot alege din întreaga varietate de coafuri pentru femei și cea care presupune o coadă. Singura excepție este o coadă înaltă, acest stil arată mai avantajos pe șuvițele lungi. Coafurile în coadă de cal pentru parul mediu sunt ușor de asamblat, confortabil de purtat, ușor de transformat într-un look de seară.

Pentru a face o coadă de cal pe părul de lungime medie aplică un produs de volum care se potrivește tipului tău de păr. Împărțește aleatoriu părul în două părți, separând zona parietală de cea occipitală. Fixează nivelul inferior în orice mod convenabil, cu un ac de crab, bandă elastică, clamă de coafor sau alte opțiuni.

femeie cu par prins in coada elegant

Trebuie să știi că succesul creării unei coade de cal cu adevărat frumoase depind de lungimea părului.

Un păr prins în coadă elegant poate fi efectuat folosind un pieptene cu dinți fini. Trebuie doar să  piepteni ușor interiorul șuvițelor de la nivelul superior și să fixezi firele de păr cu o bandă elastică. Adună părul zonei occipitale într-o coadă de cal și fixeaz-o cu o bandă elastică. Eliberează parul superior, împarte-l în două părți și trage-l sub coada nivelului inferior.  După care, creează volum pe lungime, ondulând părul cu un ondulator în valuri ușoare.

femeie cu par prins in coada elegant

Coada de cal arată foarte avantajos atât pe părul drept, cât și pe părul creț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *