Prima pagină » Sanatate » Frumusete » Par perfect intins fara placa. 4 tratamente naturale pentru indreptarea parului
Par perfect intins fara placa. 4 tratamente naturale pentru indreptarea parului

Par perfect intins fara placa. 4 tratamente naturale pentru indreptarea parului

16 mart. 2015, 02:36,
în Sanatate
a:3:{s:7:"site_id";i:7;s:6:"old_id";i:55673;s:8:"site_url";s:15:"sanatate.bzi.ro";}

Multe femei isi doresc, la un moment dat sa aiba un par perfect intins si, daca s-ar putea, fara sa foloseasca placa. Un par indreptat natural nu este chiar greu de obtinut si avantajul este ca nu il deteriorezi, asa cum se intampla in cazul folosirii placii. Iata cateva tratamente naturale pentru indreptarea parului:

Citeste si: Invata sa ingrijesti corect parul ondulat

Lapte, miere si capsuni
Adaugati cateva picaturi de miere si putine capsuni pisate intr-o ceasca de lapte si aplicati pe par. Dupa 2 ore spalati parul cu un sampon usor. Periati utilizand un pieptene cu dinti largi. Veti avea un par drept si stralucitor.

Oua si ulei de masline
Bateti bine 2 oua si adaugati o lingura de ulei de masline. Omogenizati bine, aplicati pe scalp, dupa care puteti separa parul cu ajutorul unui pieptene cu dinti largi. Puteti sa va inveliti parul cu folie de aluminiu si sa lasati asa cateva ore. Pe urma spalati parul cu un sampon usor.

Citeste si: Cum ne alegem placa de indreptat parul

Lapte de cocos si suc de lamaie
Adaugati sucul de la o lamaie intr-un pahar cu lapte de nuca de cocos. Puneti compozitita la frigider si asteptati pana cand se formeaza un strat de crema la suprafata. Aplicati pe par si lasati sa actioneze ceva timp. Puteti sa va acoperiti parul cu un prosop cald. Spalati parul cum procedati in mod normal. Pieptanati parul cat timp este ud. Dupa reptarea acestei metode veti observa o imbunatatire a calitatii parului.

Lapte
Toarna 185 de ml lapte de cana intr-o sticla cu pulverizator, apoi distribuie laptele pe tot parul. Piaptana-te cu un pieptene rar si lasa sa actioneze timp de o ora sau doua. Spala-te normal pe par, eventual cu un sampon anti incretire si aplica balsamul. Vei observa ca parul tau va fi mult mai drept si mai matasos. Efectul ar trebui sa dureze pana la urmatoarea spalare. Poti adauga si cateva picaturi de miere in lapte, pentru un plus de stralucire si mai multe substante nutritive pentru parul tau.

Citeste si: Cum folosesti corect ustensilele de par

In cazul tuturor acestor tratamente, pentru ca rezultatele sa fie mai bune si de durata, trebuie sa folositi preparatele regulat, o perioada destul de indelungata. Pe langa efectul de intindere asupra parului, tratamentele naturale ii ofera acestuia si nutrientii si hidratarea de care are nevoie. Ele protejeaza parul impotriva poluarii si al chimicalelor, iar pe termen lung iti vor face parul sanatos si matasos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *