Prima pagină » Cancan » ”Păpușa de la Glina” a suferit o transformare radicală. Cum a ajuns să arate acum, după ce a devenit model

”Păpușa de la Glina” a suferit o transformare radicală. Cum a ajuns să arate acum, după ce a devenit model

21 iul. 2023, 10:04,
în Cancan

În urmă cu câțiva ani, Adina Asăvoaiei era supranumită ”Păpușa de la Glina”. la vremea aceea, ea avea doar 10 ani, iar familia ei se confrunta cu probleme financiare grave.

În prezent, tânăra postează des pe TikTok, astfel că mulți oameni au rămas șocați cât de mult s-a schimbat.

”Păpușa de la Glina” a suferit o transformare radicală

Adina Asăvoaiei a trecut prin multe momente neplăcute, încă de pe vremea când era doar un copil de 10 ani. Cu toate acestea, fetița cu o frumusețe răpitoare a știut să rămână cu picioarele pe pământ și să se dezvolte, astfel încât să poată duce o viață mai bună.

”Păpușa de la Glina” a devenit cunoscută în urmă cu mai mulți ani, când o publicație renumită a făcut cunoscut cazul familiei sale.

Frumoasa adolescentă era pe vremea aceea doar un copil de 10 ani, greu încercat de viață. Trăia alături de mama și ceilalți frați ai săi, într-o căsuță mică din Glina. Singura sursă financiară venea din partea mamei, care muncea ca și femeie de serviciu, astfel că Adina și familia ei se descurcau cum puteau.

Povestea de viață a copilei cu ochi albaștri a emoționat foarte mulți oameni, iar frumusețea ei a fost remarcată instant de specialiștii în modelling.

De atunci, traseul Adinei s-a schimbat radical și a fost căutată de reviste importante de modă. Tânăra a uimit pe toată lumea cu talentul său în modelling, deși nu avea nicio pregătire.

Ce a ajuns să facă acum ”Păpușa de la Glina”

În prezent, Adina Asăvoaiei este foarte prezentă în mediul online, mai exact pe TikTok, unde are un număr mare de urmăritori. La 16 ani, adolescenta de la Glina uimește în fiecare zi cu frumusețea ei. Se pare că fetița cu ochi albaștri înflorește treptat și se bucură de toate lucrurile bune care au venit în viața ei.

Odată cu apariția ei la TV, Adinei i s-au oferit foarte multe oportunități și s-a bucurat de fiecare în parte. De la pictoriale în reviste internaționale, până la defilări pe scene mari ale lumii. ”Păpușa de la Glina” a călătorit în multe țări datorită modelling-ului, iar acest lucru a ajutat-o să se dezvolte și mai mult.

Recent, Adina a postat mai multe videoclipuri pe TikTok, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Fata a publicat în mediul online fotografii realizate în cadrul ședințelor foto, iar urmăritorii săi au rămas șocați. Îmbrăcată într-o rochie albă, cu un make-up bine realizat și părul perfect aranjat, adolescenta din Glina pare de nerecunoscut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`