Prima pagină » Cancan » Panică pentru Vulpița și Viorel, în miez de noapte! Ce s-a întâmplat

Panică pentru Vulpița și Viorel, în miez de noapte! Ce s-a întâmplat

27 aug. 2020, 11:44,
BZI.ro, în Cancan

Panică pentru Vulpița şi Viorel, în miez de noapte. Cei doi soţi din Blăgeşti au apelat la ajutorul Florentinei, un parapsiholog care i-a ajutat să-și curețe energiile negative.Vulpița și Viorel au avut nevoie de ajutor de ordin mistic, pentru că trec printr-o perioadă grea.

Panică pentru Vulpița și Viorel, în miez de noapte

Faimoasa Florentina, parapsihologul vedetelor, a sărit încă o dată în ajutorul Vulpitei şi a lui Viorel. Soţii din Blăgeşti au simţit că trec printr-o perioadă extrem de grea şi din această cauză au apelat la serviciile Florentinei.
Aceasta i-a ajutat din nou pe soții din Blăgești, cu ajutor de ordin mistic

Cei doi soți s-au confruntat de multe ori cu probleme, iar de această dată au nevoie de ajutor pentru că se simt lipsiți de putere. Florentina a fost poftită în casa celor doi, pentru a purifica locuința de energii negative, călăuzindu-i pe soți înapoi pe drumul cel bun, din punct de vedere spiritual.

Panică pentru Vulpița și Viorel, în miez de noapte

După ce a ajuns la apartamentul celor doi, Florentinei i s-a spus de către aceştia ca ajutorul primit cu ultima ocazie a fost bine primit și chiar s-a simțit ajutorul, acum fiind pregătiți să treacă, din nou, prin purificarea spirituală.

În această manieră, Florentina a lăsat nenumărate icoane, lumânări, cristale și multe cărți de rugăciune.

Vulpița s-a angajat. Din ce își câștigă banii acum

Veronica Stegaru este dispusă să facă orice pentru a-și spăla păcatele. Vulpița de la Acces Direct s-a angajat, de probă, să vadă dacă se pricepe să facă bani și să-l și impresioneze pe Viorel, astfel încât acesta să uite de cel mai neplăcut episod din viața lor. Vulpița vrea să facă orice acum pentru a crește în ochii lui Viorel. Tocmai de aceea, Veronica Stegaru s-a apucat de făcut cafea și primul său client a fost chiar Viorel, cel care încercase înaintea ei jobul cu pricina.

După ce a lucrat pentru numai câteva zile într-un atelier de creații vestimentare, Vulpița a fost pregătită să încerce ceva nou și iată că i-a și ieșit. Acum…rămâne de văzut dacă Veronica Stegaru de la Acces Direct se va ține în continuare de treabă sau dacă este vorba, din nou, despre un moft și despre a-i face pe plac soțului său, Viorel, pentru ca acesta să dea uitării episodul cu imaginile XXX.

Cu lacrimi în ochi, soția lui Viorel a chemat preotul la ea acasă, în București și i-a mărturisit absolut toate greșelile pe care le-a făcut.

Vulpita nu vrea sa il piarda din nou pe Viorel

Veronica Stegaru a spus că așa ceva nu se va mai repeta și că nu vrea să-l piardă pe Viorel sau să i se destrame familia, mai ales ținând cont de faptul că soțul său a iertat-o din nou.

„ Am greșit, recunosc și-mi pare rău. Nu trebuia să fac ce am făcut. Am fost tânără, eram la început. Eram căsătorită cu Viorel și soacră-mea stătea mereu cu gura pe mine și cred că de asta am luat-o pe altă cărare. Credeam că nu se va afla, nu știam că sunt filmată, nu mi-a cerut nimic în schimb acel bărbat. Acum Viorel e supărat., dar a trecut peste, a zis că mă iartă. Vreau să nu mai greșesc și să rămân alături de soțul meu pentru că avem o fetiță împreună. Știu că putem să ne despărțim și că-l fac și pe el să sufere” a spus Veronica Stegaru, la Acces Direct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *