Prima pagină » Titlurile zilei » Panică într-un magazin din Iași! Un tânăr de 17 ani s-a ascuns după rafturi, după ce a fost atacat de doi indivizi. Vânzătoarea: „Am încercat să-l scot pe ușa din spate”

Panică într-un magazin din Iași! Un tânăr de 17 ani s-a ascuns după rafturi, după ce a fost atacat de doi indivizi. Vânzătoarea: „Am încercat să-l scot pe ușa din spate”

17 aug. 2024, 02:00, 2 ,
Ștefana Șovea în Titlurile zilei

Panică într-un magazin din Iași! Un tânăr în vârstă de 17 ani s-a ascuns printre rafturi, după ce a fost atacat de către niște indivizi. Aproximativ o oră, a stat în magazinul DTL Nicolina. Vânzătoarele au încercat să îl scoată pe ușa din spate, însă nu au reușit. Băiatul a sunat, într-un final, la numărul de urgență 112 și a cerut ajutorul poliției.

Panică într-un magazin din Iași! Un tânăr de 17 ani s-a ascuns după rafturi

Miercuri, 14 august 2024, vânzătoarele de la magazinul DTL, din cartierul ieșean Nicolina, s-au confruntat cu o situație nemaiîntâlnită. Un tânăr în vârstă de 17 ani s-a ascuns, timp de o oră, în magazin după ce a fost amenințat pe stradă de către niște vechi prieteni.

Una dintre vânzătoare a aflat ce s-a întâmplat și a încercat să îl scoată pe băiat pe ușa din spatele magazinului, însă aceștia erau prin preajmă.

„Miercuri, un băiat de 16-17 ani a intrat în magazin să se ascundă de niște băieți. Ne-a spus că îl amenință niște băieți și, de frică, a stat cam o oră în magazin. Am încercat să îl scoatem prin spatele magazinului, doar că stăteau acolo, la ușă. A venit un echipaj de poliție, dar am înțeles că băieții nu mai erau. Au fugit”, spune vânzătoarea magazinului DTL Nicolina.

Persoanele care l-au amenințat pe adolescent au plecat până a ajuns echipajul de poliție

După ce băiatul a văzut că nu are nicio șansă să iasă din magazin, a decis să sune la numărul de urgență 112, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție.

Reprezentanții IPJ Iași au transmis faptul că, în momentul în care echipajul de poliție a ajuns la fața locului, tinerii care l-au amenințat pe băiat nu mai erau acolo. Cercetările continuă pentru clarificarea împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment.

„La data de 14.08.2024, orele 16:44, Secția 6 Poliție Iași a fost sesizată, prin apel 112, de un tânăr despre faptul că în jurul orelor 16:30 – timp în care se afla pe șoseaua Nicolina din municipiul Iaşi, ar fi fost amenințat cu acte de violență de alți doi bărbați – cu aceștia avuseseră, în trecut, o relație de prietenie. Patrula de poliție, deplasată la fața locului, a identificat apelantul, celelalte persoane plecând din zonă până la sosirea polițiștilor. Tânărul nu a depus plângere pentru comiterea infracțiunii de amenințare. Cercetările continuă pentru clarificarea împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment și dispunerea de măsuri legale”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Comentarii
  • România educată, episodul urban.
    Tinerii, de la prea mult citit, gen Cireșarii, Seri Albastre, Bacovia, etc., o iau razna!

  • Ne „civilizam” sub bagheta magica a …occidentului.
    Fix ca in usa cu bande de criminali. Deja, noaptea talhariile fac parte din viata cotidiana, de ce nu si ziua in amiaza mare, omoruri, etc.
    Cum naiba aleg cetatenii primar pe chirica, care impreuna cu, caracatita mafiota din primarie distrug sistematic educatia/locurile de munca, etc ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *