Prima pagină » Actualitate » Panică în Ucraina din cauza războiului! Civilii fug îngroziţi din Kiev – FOTO, VIDEO

Panică în Ucraina din cauza războiului! Civilii fug îngroziţi din Kiev – FOTO, VIDEO

24 feb. 2022, 08:12,
în Actualitate

Este panică în Ucraina de când a început războiul. Civilii fug îngroziţi din Kiev unde de dimineaţă au inceptu să sune sirenele de alertă. Vladimir Putin a ordonat armatei rusești să intre pe teritoriul țării iar acum se pare că și trupele din Belarus se îndreaptă spre capitală.

Comunitatea internațională a reacţionat imediat odată cu decizia lui Vladimir Putin de a ataca Ucraina. Sunt pregătite sancţiuni. Imagini filmate de cetățenii din Ucraina arată cum oamenii pleacă masiv din Kiev sau Harkov, la ieșirile din oraș formându-se cozi uriașe.

 

Vladimir Putin a anunțat operațiunea militară în Ucraina la ora 5.55, ora Moscovei – iar câteva minute mai târziu, primele bombardamente și rachete au fost lansate în Ucraina, potrivit rapoartelor.

A început războiul în Ucraina! Vladimir Putin a anunțat că a trimis armata

În capitala Kiev, o sirenă de urgență a sunat, iar imaginile arată fluxuri de mașini care blochează o autostradă în timp ce oamenii fug din oraș.

Mărturiile din rețelele de socializare vorbesc despre un sentiment din ce în ce mai mare de panică, unii spunând că sunt duși în grabă în adăposturi anti-bombă și în subsoluri. Imaginile de la televizor au arătat oameni rugându-se pe străzi, înghesuiţi în grupuri.

Jurnalistul Guardian Luke Harding din Kiev spune pe Twitter că sunt puțini oameni pe străzi și oamenii stau la coadă la bancomate.

Cele mai noi detalii despre războiul din Ucraina! Legea marțială în țară! Belarus intră spre Kiev

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *