Prima pagină » Local » Panică în tramvaiul CTP Iași! Oamenii s-au speriat când au văzut un fum gros alb! – GALERIE FOTO

Panică în tramvaiul CTP Iași! Oamenii s-au speriat când au văzut un fum gros alb! – GALERIE FOTO

13 mai 2022, 02:10,
Andreea Andrei, în Local

Mai multe persoane au sesizat un incident în care a fost implicat un tramvai de pe linia traseului 11. Oamenii s-au speriat când a început să iasă fum de sub tramvai. Situația nu a degenerat și nimeni nu a fost rănit.

Oamenii s-au speriat când au văzut că de sub tramvaiul de pe traseul 11 a început să iasă un fum dens. Vatmanul a acționat imediat și astfel situația nu a degenerat. Reprezentanții Companiei de Transport Public Iași confirmă incidentul și spun că a fost o defecțiune tehnică. Nimeni nu a fost rănit și tramvaiul a ajuns la depou.

Oamenii s-au speriat văzând fumul

Incidentul a avut loc miercuri seară, 11 mai 2022, în apropierea stației de tramvai din zona gării Nicolina. În tramvai nu se aflau persoane, iar vatmanul a acționat cu stingătorul din mijlocul de transport.

„A fost un incident minor, cauzat de încălzirea unui element din zona roților tramvaiului, pentru care vatmanul a acționat de îndată cu stingătorul din dotarea vehiculului, pentru siguranță. În mijlocul de transport nu se aflau călători, iar vagonul a fost condus la scurt timp la depou de către vatman”, a declarat purtătorul de cuvânt al Companiei de Transport Public (CTP) Iași, Andreea Luca.

Persoanele din zona Nicolina au surprins incidentul și au deschis acest subiect pe rețelele de socializare, unde părerile sunt diferite, unii considerând că vechimea tramvaielor este de vină și acest aspect ar constitui un pericol pentru călători. Alți internauți consideră că este normal ca unele lucruri să se strice și pun asta pe seama faptului că orice vehicul poate să se defecteze.

Reacții diverse în mediul online

Față de alte incidente în care CTP Iași a fost dur judecată pe rețelele de socializare, de această dată incidentul pare arată că imaginea companiei s-a îmbunătățit în privirile ieșenilor.

Astfel dacă unii comentează „de rău” și consideră că este un pericol să circuli cu tramvaiele mai vechi decât „Pesa”.

„Tramvaiul 11… ești din Iași dacă… dacă plătești un bilet pentru a arde în mijloacele de transport… mulțumim conducerii locale pentru acest «Colectiv» pe roți”, transmite Gabriel Roșu, inițiatorul discuției.

Răspunsurile internauților nu au fost întru totul de acord cu inițiatorul discuției, ba chiar mai multe persoane au oferit explicații logice pentru defecțiunea tramvaiului.

„Tramvaiul din imagine este construit în anii ’90, fata de altele din anii ’60. Și, dacă nu mă înșel, a fost modernizat prin 2010, înainte de a sosi la noi. Înainte sa ne grăbim cu «pianul pe scări», trebuie să înțelegem că astfel de evenimente se mai întâmplă, căci un tramvai este complex, nu este o căruță cu motor. Mai ales într-o Companie de transport unde nu se asigura piese și remunerația e slabă”, răspunde Călin George la postarea de pe site-ul de socializare.

Incidentul din zona Nicolina a fost unul minor, de natură tehnică. Răspunsurile din mediul online arată că imaginea Companiei de Transport Public devine una din ce în ce mai bună. Oamenii s-au speriat din pricina fumului care a ieșit în urma încălzirii unei părți din zona roților tramvaiului.

Comentarii
  • sunt forjate non stop aceste tramvaie. sunt si vechi. piese de schimb nu se mai gasesc la ele din cauza modeleror vechi de tramvaie. e si normal sa mai ia foc in trafic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *