Prima pagină » Local » Panică în Piața Nicolina! Un bărbat de 60 de ani a fost salvat de polițiștii locali, după ce a căzut secerat: „Era semiconștient, nu înțelegea ce se întâmplă”
Panică în Piața Nicolina! Un bărbat de 60 de ani a fost salvat de polițiștii locali, după ce a căzut secerat: „Era semiconștient, nu înțelegea ce se întâmplă”

Panică în Piața Nicolina! Un bărbat de 60 de ani a fost salvat de polițiștii locali, după ce a căzut secerat: „Era semiconștient, nu înțelegea ce se întâmplă”

23 aug. 2024, 02:00, 2 ,
Petronel Ștefan în Local

Un bărbat din Iași și-a văzut moartea cu ochii, după ce a căzut subit în Piața Nicolina. Norocul ieșeanul a fost că, fix atunci, au trecut doi polițiști locali, care i-au acordat primul ajutor

C.R., în vârstă de 60 de ani, a mers joi dimineață, 22 august 2024, la Piața Nicolina pentru a face cumpărături. Bărbatul a vrut să ia produse lactate, însă, când a mers la secțiunea respectivă, a început să se simtă rău. Deodată, acesta a căzut secerat, iar doi polițiști locali au intervenit.

Bărbatul din Piața Nicolina a fost salvat de polițiști

Pentru polițiștii locali, era doar o zi normală de joi și făceau control comercial în zona Pieței Nicolina. Aceștia au ajuns, la un moment dat, la secțiunea de lactate, iar, în timp ce verificau comercianții, au observat cum, deodată, o persoană a căzut subit.

„Era dimineața, în jurul orei 07:00, mă aflam în patrulă împreună cu al meu coleg și am mers în Piața Nicolina pentru a ne asigura că totul este în regulă. Este unul dintre punctele pe care noi le verificăm în fiecare zi. Am început să mergem prin piață și, la un moment dat, am intrat la secțiunea de lactate. Era un bărbat în lateral și am observat, deodată, cum a căzut jos, fără să fie atins de vreo cineva”, povestește polițistul local, Andrei Holban.

Polițiștii au intervenit imediat și i-au verificat pulsul. Bărbatul era conștient parțial și nu putea vorbi prea bine.

„Am mers imediat la el, să îl verificăm. Avea puls, l-am întors pe o parte și am încercat să discutăm cu el. Din păcate, era semiconștient, nu înțelegea prea bine ce se întâmplă. Atunci am realizat că este ceva mai grav”, a mai spus agentul.

Ieșeanul a fost transportat la spital

Polițiștii au înțeles că situația este mai gravă și au chemat imediat o ambulanță. În câteva minute, un echipaj a ajuns la fața locului, iar bărbatul a fost preluat și, ulterior, transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgențe „Sf. Spiridon” din Iași. La ora la care s-a întâmplat incidentul, temperaturile nu erau ridicate încât bărbatul să fie afectat de căldură, însă acesta ar fi avut probleme cardiace.

„Am sunat imediat la 112 și am cerut o ambulanță ca să îl preia. În timpul în care am așteptat acolo, a rămas în aceeași stare, iar noi ne-am asigurat că situația nu se agravează. A venit imediat și ambulanța, și l-a transportat la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului „Sfântul Spiridon”. Din câte am înțeles, este posibil ca domnul să aibă niște probleme cardiace”, a încheiat polițistul local.

Bărbatul de 60 de ani a fost transportat, de urgență, la spital după ce a căzut subit în Piața Nicolina.

Comentarii
  • Hala aia este atât de murdara și de împuțită ca chiar îți vine rau.Intrarile în hala sunt pline de jeg,slinos și îmbâcsit.Nu vânzătorii sunt de vina ci administrația care are alte interese nicidecum ordinea și curățenia pieței.Vanzatorii sunt cumsecade dar condițiile sunt precare .

  • @Maria
    13:34, 23.08.2024

    te pomenesti ca la stana unse face casul si ruda miroase altfel. asa miroase intr-o hala de branzeturi. e de la cheagul cu care se face casul de oi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024