Prima pagină » Local » Panică în Lunca Cetățuii. O femeie cu un comportament dubios a băgat spaima printre locuitori: „S-a lipit de geamul mașinii râzând, apoi m-a urmărit până în fața ușii”- FOTO
Panică în Lunca Cetățuii. O femeie cu un comportament dubios a băgat spaima printre locuitori: „S-a lipit de geamul mașinii râzând, apoi m-a urmărit până în fața ușii”- FOTO

Panică în Lunca Cetățuii. O femeie cu un comportament dubios a băgat spaima printre locuitori: „S-a lipit de geamul mașinii râzând, apoi m-a urmărit până în fața ușii”- FOTO

20 iun. 2024, 18:48,
BZI.ro, în Local

Un incident straniu s-a petrecut astăzi în Lunca Cetățuii. O femeie a urmărit o altă persoană de la mașină până în fața ușii. Din spusele persoanei urmărite, se pare că femeia ar fi avut un comportament ciudat și nu a avut nicio explicație pentru ce a făcut.

Tânăra urmărită povestește că femeia a tras de ea și tot încerca să pună mâna pe ea.

Alte persoane povestesc pe rețelele de socializare că nu este primul incident de acest fel. O femeie acuză că doamna respectivă i-a urmărit copilul până la ușă, ba chiar a bătut și a apăsat pe clanță. O altă persoană povestește cum femeia a mers la o aniversare, iar nimeni de la petrecere nu o cunoștea.

De asemenea, cineva susține că femeia ar avea probleme, motiv pentru care face aceste lucruri.

„Azi, 20.06.2024, orele 13:30-13:40, această femeie din fotografii m-a urmărit din parcarea subterană, (s-a oprit lângă mașina mea, s-a lipit de geam, mi-a zâmbit, lipită de geamul din dreapta al mașinii mele, după ce am terminat de parcat masina), până la etajul al patrulea, în fața apartamentului meu.

Când am coborat din masină, „pleca” spre ușa de la scara A, din parcarea subterană… apoi, după ce am urcat primele trepte din parcare spre parter, scara B, ea era deja în spatele meu..

De la etajul al doilea mi-a fost clar că mă urmărește, am crezut că cerșeste.. am grăbit pasul.. s-a ținut după mine.. ajunsă în fata apartamentului meu am intrebat-o ce vrea, de ce îmi tot zâmbește… nu era coerentă, era chiar foarte ciudată, la intrebarile mele (ce căutați/pe cine/cu ce să vă ajut/cum mă cheama dacă ziceți că mă știti/ce vreți etc)…

Nu am avut cheile la mine, așa că am asteptat vreo 2-3 minute la ușă, pentru că era muzică și nu au auzit ai mei că bat la ușă.. doamna tot încerca să pună mâna pe mine, să tragă de mine.. mi-am păstrat calmul, să nu devin defensivă prea tare, ca să nu o agit.. tot o întrebam dacă se simte bine, dacă îi este rău de la căldura și dacă are nevoie de ambulanță sau să sun la Poliție..

Deci, atenție, pe mine m-a agitat, speriat și deranjat foarte tare.. și am aproape 36 de ani si 80 de kile, nu sunt o copilă firavă, nicidecum”, a povestit o femeie pe rețelele de socializare.

Comentarii
  • Cred ca era Clodilde Armand, disperata ca a fost furata de PNL & PSD !

    Si-a iesit total din minti ca nu mai poate face expozitii satanice in primaria sectorului… din satul Bucuresti.

  • E normal să ai halucinații după ce stai 10 ore pe zi cu ochii în telefon. Când ieși afară orice persoană ți se pare dubioasă, ai impresia că ești urmărit de cineva sau că vrea să-ți facă rău. Mai lăsați telefoanele și serialele horror de pe Netflix și ieșiți afară la aer, curat sau poluat…🥴

  • Sunteți proști,ăștia de comentați aiurea! Femeia are probleme psihice, a mai fost internată de către poliție pentru că intra prin curțile oamenilor de nebună.

  • Bun, și dacă e nebună, de ce nu stă internată?!
    De ce sunt eu datoare să fiu supusă la așa ceva?! Dacă mâine poimâine scoate un cuțit?! La copii nu se gândește nimeni?! Și nu doar la copii… Eu cred că urlam din toți plămânii de spaimă… Cum să te urmărească până la etajul 4?????

  • Raspuns pentru Anonim !
    Pentru ca sunt prea multi nebuni comparativ cu cei care muncesc sa-i intretina.
    avem nebuni CHIAR SI in institutiile publice!

  • si in Tudor Vladimirescu este un individ care sta tota aziua in fata la caminul T 17…… se ia dupa cine vrea , mai sta si prin Iulius Mall ….se plimba haotic , se ia dupa cine vrea …..

  • Câtă indolență și răutate întâlnești la tot pasul, o lume adormită.
    Femeia poate simțea nevoia să vorbească cu cineva, iar voi aruncați cu pietre sau fugiți ca de o bestie turbată.
    Nu aveți compasiune, să vă opriți să încercați să ajutați,e prea mult pentru voi, vă depășește poate avea nevoie de un pahar de apă.
    Voi toți la un loc nu aveți atâta iubire cât arată acest chip din poză.

    Rușine vouă care în felul acesta vă arătați minimicimea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
29 iunie 2024
29 iunie 2024