Prima pagină » National » Panică iminentă! Un bărbat baricadat în casă și amenințând că se va arunca în aer a fost convins să renunțe după două ore de negocieri
Panică iminentă! Un bărbat baricadat în casă și amenințând că se va arunca în aer a fost convins să renunțe după două ore de negocieri

Panică iminentă! Un bărbat baricadat în casă și amenințând că se va arunca în aer a fost convins să renunțe după două ore de negocieri

17 aug. 2024, 18:20,
în National

Polițiști și negociatori din Constanța au intervenit sâmbătă, 17 august, după ce un bărbat a amenințat că va provoca o explozie în blocul în care locuiește. După aproximativ o oră de discuții intense, bărbatul a fost imobilizat și transportat la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare din Constanța.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție au fost alertați sâmbătă dimineață de către o femeie prin apel 112. Aceasta a informat că concubinul său, în vârstă de 45 de ani, amenință cu incendierea locuinței de pe strada Rovine din municipiul Constanța.

Pentru a asigura siguranța, autoritățile au decis evacuarea tuturor persoanelor aflate pe o rază de 100 de metri. La fața locului au intervenit polițiștii Secției 2, o echipă de negociatori din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța, precum și echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” și Serviciul de Ambulanță Județean Constanța.

Bărbatul, supărat că partenera sa intenționa să se despartă de el, s-a baricadat în apartament și a deschis două butelii, provocând acumularea unui volum mare de gaz în încăpere. Din cauza acestei situații, bărbatul a suferit un atac de panică. După ce au luat toate măsurile de siguranță, echipele de intervenție au reușit să-l imobilizeze pe bărbat, după ce au spart geamurile locuinței. El a primit îngrijiri la fața locului înainte de a fi transportat la spital.

”În urma activităţilor desfăşurate, după aproximativ o oră în care s-au purtat discuţii cu persoana care ameninţa să provoace o explozie în blocul în care locuia, aceasta a fost imobilizată de poliţişti şi condusă la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare Constanţa”, a precizat IPJ Constanţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024