Prima pagină » Bursa Barfelor » Panaramă mare la Citadin! Directorul vrea să descopere cine e cârtița
Panaramă mare la Citadin! Directorul vrea să descopere cine e cârtița

Panaramă mare la Citadin! Directorul vrea să descopere cine e cârtița

21 sept. 2024, 02:01, 13 ,
în Bursa Barfelor

La începutul rubricii de astăzi, babele vă povestesc ci panaramă s-a iscat la Citadin, după ci, în presă, a apărut ci moșnegăraie s-a aciuat în consiliul de administrație și câți zăci di milioani încasează ăștia lunar ca să sforâie în ședințe. Dezvăluirile i-au supărat tari pe directorul mari, Mariusică Ionisescu, dar și pi Iorguța di la achiziții, cari au făcut mari panaramă prin birouri, ca să afli cine e cârtița cari a pârât golăneala la presă. Se pari că și acum tot caută, așa că, di vreo câtiva zili, conducerea di la Citadin e în alertă, iar discuțiile importanti să poartă numai în spatili ușilor închise, de teamă ca nu cumva să se mai scurgă vreo informație la ziare. Nu putem să nu ne întrebăm de ce sunt cei di la Citadin așa spăreți, din moment ci să presupuni că toate, acolo, se petrec conform legii.

Comentarii
  • Ancheta a continuat ieri în șantier, la baza și la birouri. Iorga s-a jurat ca în câteva zile îl va dibui pe turnător.Ionescu a făcut o listă neagră cu persoanele bănuite și a dat dispoziție să fie urmărite în timpul programului, să nu scoată documente.Baza de materiale și gestionarii sunt obiective de grad zero ce trebuiesc monitorizate. Oricum e panică mare în șobolănime.

  • Tractor driver

    Băi fraților,de unde are pârlitul ăsta de Iorga atâta avere? Terenuri la Vaslui, Botoșani, Iași, Schitu Duca. colecție de mașini , bijuterii de 40000 euro case în Iași ( 2 ) casă la Schitu Duca etc. Omul
    este de ani buni la SALUBRIS ( la cumătru Neculai ) președinte CA . Iorga este de două decenii șef aprovizionare iar nevastă-sa e funcționara pe la Ecopuara. De unde a putut strânge îngrămăditu asta atâta avere? Evident din tunurile pe care le dă la aprovizionările cu dedicație ( bitum, agregate, sare, vopsea , echipamente,servicii etc) E putred de bogat, râgâie a bani,pute în urma lui a șpăgi peste șpăgi. E inebunit ca va pierde influență și mălaiul care trebuie să-i vină la începutul sezonului rece . Iorga alături de Ionescu și Teodorescu sunt tartorii CITADINULUI , fiecare are zona sa de furt,zona delimitată f bine unde nu intră nimeni. Interesant e ca fiecare nu face nimic decât după discuții cu șeful suprem Chirica.

  • Ia să ne spună prea cinstitul Iorga șef la aprovizionare de peste 2 decenii de ce CITADIN este singura din cele subordonate Primăriei care nu organizează licitații prin intermediul Sistemului de Achiziții Publice SICAP.
    Opinia publică nu poate afla multe dintre cheltuielile făcute la Citadin SA deși banii sunt veniti de la ieșeni iar comenzile vin de la primărie direct către CUTADIN ( fără licitații )
    Doar unele dintre licitațiile firmei pot fi identificate și asta de pe site-ul firmei: achiziții de sare industrială pentru deszăpezire, uleiuri auto sau piese de schimb adică cele de unde nu prea i-a capac preacinstitul miliardar Iorga.
    Gluma se îngroașă la janghinele astea lăsate în pace, în funcții oamenii au dus furtul din banul public la rang de artă.

  • Asa este și la apamortal. Șefi care au cate 2 sau 3 case furate cu materiale de la locul de munca. O hoție fără limita

  • Iorga care te dai mare cocos prin baza, țipi ca un cretin, ia spune ca ai fost sef de comandament, cum te-a prins iarna in curul gol și ai lăsat zăpadă pe străzile orașului 3saptamani ( până s-a topit ) bătându-ți joc de ieșeni mă animală!! Ai uitat? De ce nu a luat Chirica nici o măsură cu tine ? Ca ești mâna cu care se șterge la cur, îți dă un CA , te lasă să crezi ca ești important și semnezi ca un idiot toate caietele de sarcini ca să iasă câștigător după cum ți-a dat dispoziție boierul Mihai.,Ai grijă vacarule ca mai devreme sau mai târziu boierul Mihai se va dezice de tine asa cum a făcut și cu alții.

  • Daca au intrat in panica inseamna ca este adevarat ce este prezentat la gazeta si asta e foarte bine poate se mai termina cu golaniile in aceste directiuni.

    Pana ce nu faci foc, nu iese fum.

  • Iorga da ce afaceri ai tu cu Iovu Iulică cunoscut “ dezvoltator “ imobiliar care tot te împrumută cu bani apoi îi dai înapoi iar îți dă dublu etc ? Frumoasa suveica meștere,prosti mai crezi tu salariații care îți înghit toate cretinismele și istericalele tale guturale.Cam ce combinații urbanistice faci cu Iovu pe spatele ieșenilor? Spui tu sau vom citi în curând toate mateapazlâcurile pe care le regizezi de tu ești creierul CITADINULUI….

  • The carrier pigeon

    Panarama continuă și la această oră în biroul din Tudor Vladimirescu a bosului Ionesco.Au fost convocați toți șefii adepți ai OMERTEI să găsească breșa scurgerilor de informații confidențiale,apoi nemulțumitul ca să fie mângâiat pe creștet cu o creștere salarială apoi popit și în principal punerea batistei pe țambal ca salariații să fie mulțumiți și să nu creadă “ minciunile “ din presa ticăloșită care vrea distrugerea CITADIN și oamenii să rămână pe drumuri la bătrânețe. Inteligenți bărbați Ionesco și Iorga. Cel din urmă a propus să li se promită salariaților o premă de 1000 de lei și 400 lei creștere salarială pentru a-i ține aproape . Ionesco a spus ca nu are bani de bitum și motorină de unde sa dea preme? Iorga uns cu toate alifiile a spus ca nu le dăm nimic, doar îi amăgim până trece valul ca dacă cred ce scrie în ziare atunci îi scăpăm din mâna și nu îi mai putem controla. Să vedem de luni încolo ce promisiuni vor mai face pentru a-și ține scaunele și afacerile pe mâinile prostilor cocoșați de muncă!

  • Tot ce se spune aici e real.Nu se aduce un șurub în unitate fără a se lua capacul.Aici se fură pe mai multe paliere:
    – angajări ( doar cu acordul lui M.C)
    – aprovizionare ( domeniul lui I C care are fir direct cu M.C fără al informa pe I M de aici scandaluri peste scandaluri )
    – santier ( lucrari neexecutate și situații înaintate la primărie care le decontează) lucrările se execută în alte părți unde le solicita M.C. ( teritoriul lui M.I. – Teo care se folosesc de Fantomas B , unii șefii de formații + șef secție / producție )
    – balastieră, balast recepționat dar în realitate dus în altă parte ( aici e un lanț complicat o filieră bine pusă la punct sunt unii colegi care au filme și poze cu traseele camioanelor )
    – motorina ( aici sunt angrenați șefi de formații, mecanizare, șoferi totul cu acordul șefilor care știu ca trebuie să-i lase și pe cei mici să ciugulească ca să îi aibă la mână și astfel ei să poată lua caimacul gros )
    – sarea ( vine iarna , apar și marile tunuri )
    – marcaje rutiere ( grosimea stratului aplicat și decontat, tipul vopselei )
    – stația asfalt ( rețeta asfaltului nerespectată , tipul agregatelor, bitumului .. )
    – șantier ( grosimea balastului , pietrei, mixturii , una în situații altă în realitate / suprafețele de teren așa zis reparate și decontate nu sunt măsurate ci fardate din pix ca să iasă lipsurile din gestiune , nimeni nu verifică realitatea în teren .
    -se confirma ore nelucrate pentru a se scoate motorina ce e vândută zilnic la bidoane etc ( la sfârșitul programului fiecare pleca cu 2,3 bidoane de motorină )
    Sunt câteva metode bine puse la punct de o echipă “ managerială “ compactă care stă spate-n spate acoperindu-se fiecare cu beneficiile sale mai mari ori mai mici. Și pentru toate astea iesenii plătesc salarii de 5000-6000 de euro la directori care culmea tupeului sunt și în consiliile de administrație de la CITADIN dar și de la alte unități ( Salubris, ECOPIATA etc ) de unde le mai vine lunar 1000-2000 euro plus bonusuri la sfârșit de an. Aici sunt banii ieșenilor în buzunarele șefilor nu în repararea străzilor.

  • Asa este si Baciu Cezar ( mai nou inculpat intr-un dosar cu fraude informatice de prin Germania ) de la Termoservis. Se incalta cu fesu’ cand primeste o adresa si tre sa raspunda. Noroc cu penalul Aivanoaiei ca mai stie sa scrue 2/3 prostii

  • THE PRINCELY WELL

    Jordache cel deștept de la Aprovizionare un zootehnist adus de la coada vacii de Neculau face și desface totul în interes personal jugmanind banul public.Organele care ar trebui să-l salte de 2-3 ori pe zi mimează controale și astfel omul și-a făcut o avere de neam prost ( terenuri agricole, terenuri intravilane de construit, case fără număr, apartamente fără număr, mașini schimbate ca pe șosete, conturi bancare , bijuterii de zeci de mii de euro + mobila de sute de mii de euro în fiecare casă și apartament ) . Se spune prin curtea CITADIN ca și-a aranjat moșteniri pentru cei doi copii ( case + apartament ) pentru nepoții ce vor veni ( case + apartament ) și deja acum face achiziții pentru strănepoți ! Dacă mai e lăsat mult să zburde omul își va achiziționa elicopter și avion . Toate aste le face atenție un BUGETAR ZOOTEHNIST platit regește ( salarii + CA-uri ) dar insuficient pentru a-i ostoi setea de șpăgi și capace !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`