Prima pagină » Titlurile zilei » Panaramă în grupul vânătorilor din Iași! Fostul secretar, Florin Bălănici, a contestat decizia de concediere, după moartea unui angajat de la „Socola”: „Au pus interlopi să mă îngenuncheze” – FOTO

Panaramă în grupul vânătorilor din Iași! Fostul secretar, Florin Bălănici, a contestat decizia de concediere, după moartea unui angajat de la „Socola”: „Au pus interlopi să mă îngenuncheze” – FOTO

18 aug. 2023, 02:00, 5 ,
Raluca COSTIN în Titlurile zilei

Scandalul de la AJVPS Iași, între Florin Bălănici, fostul secretar al grupului vânătorilor din Iași, și directorul Sebastian Florea, continuă. Florin Bălănici a contestat decizia de concediere și susține că este amenințat constant de Sebastian Florea. Conflictul a izbucnit între cei doi după ce secretarul AJVPS a făcut dezvăluiri despre tragedia de la partida de vânătoare din decembrie 2022, când a decedat unul dintre vânători

Scandalul izbucnit între Florin Bălănici, fostul secretar al Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi (AJVPS), și Sebastian Florea, directorul asociației, a luat amploare. Florin Bălănici a contestat decizia de concediere semnată de Sebastian Florea. Dosarul este înregistrat la Tribunalul Iași, cu numărul 3393/99/2023.

Directorul Sebastian Florea l-a concediat pe Florin Bălănici, secretarul AJVPS Iași, care a făcut dezvăluiri în cazul tragediei de la partida de vânătoare din luna decembrie 2022. Florin Bălănici a fost acuzat de vânători că împreună cu tatăl său ar fi provocat moartea șefului de grupă, Iulian Pastramă, și de aceea a fost concediat de directorul Sebastian Florea, iar tatăl său a fost mutat pe un alt fond de vânătoare.

Continuă scandalul de la AJVPS Iași

Florin Bălănici, fostul secretar al asociației, susține că vrea să se facă dreptate, de aceea a contestat decizia de concediere. Spune că este amenințat constant și că tatăl său este hărțuit de directorul Sebastian Florea.

„Am primit amenințări că au pus nu știu ce interlopi să mă îngenuncheze. Am cerut daune morale și vedem ce va fi. Nu vreau neapărat bani, ci să se facă dreptate. Mi-au zis că nu se pune nimeni cu ei, deci… Directorul îl hărțuiește pe tatăl meu și vrea să îl concedieze, eu sunt urmărit pas cu pas. Stau acum acasă din cauză că am fost concediat ilegal. Cum vrea Florea (n.r. – Sebastian Florea, directorul AJVPS Iași) face toată lumea.

Nu mă pot angaja din cauză că lumea cred că eu l-am omorât pe Pastramă. Mi-au luat mașina de serviciu forțat, martorii mei au fost amenințați de Florea că îi exclude din AJVPS, dacă vin la proces. Le-a zis că vrea să bage o frică în membri ca să nu îndrăznească nimeni să se pună cu ei”, susține Florin Bălănici, fostul secretar al AJVPS Iași.

Reporterii BZI au încercat să ia legătura cu directorul AJVPS Iași, Sebastian Florea, însă nu a răspuns apelurilor telefonice pentru a comenta acuzațiile aduse.

A murit un vânător la partida de vânătoare

Pe data de 23 decembrie 2022, mai mulți vânători s-au adunat la Trifești pentru a participa la o partidă de vânătoare de iepuri. Nimic nu prevestea o tragedie. Totuși, asta avea să se întâmple, pentru că unul dintre participanți, un angajat al Institutului de Psihiatrie „Socola”, s-a stins.

Se pare că acesta a murit din cauze biologice, însă cei care l-au însoțit la vânătoare susțin că tragedia s-a petrecut pentru că s-a certat cu paznicul de vânătoare și cu secretarul filialei AJVPS din județul Iași. Iulian Pastramă avea 48 de ani și era șeful Grupei 21 Trifești. El ar fi intrat într-un conflict cu paznicul de vânătoare, Ion Bălănici, dar și cu fiul acestuia, Florin Bălănici, secretarul filialei, din cauza proastei organizări a vânătorii.

În timpul discuțiilor contradictorii, Iulian Pastramă a căzut și a decedat. Cei care au participat la partida de vânătoare au formulat o plângere pe care au depus-o la AJVPS. Pe de altă parte, directorului Sebastian Florea i se aduc acuzații de braconaj și faptul că atât el, cât și vânătorii derulează activități ilegale.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în scandalul de la grupul de vânători din Iași, unde director este Sebastian Florea.

Comentarii
  • Sebi nu a raspun la telefon pentru ca era la amanta. Iar pulifrici Balanici nu mai poate bracona nici el nici tat-su. Porsche e o masina scumpa, braconezi o capra poti face un schimb de ulei…..si tot asa mai departe

  • Blaser, esti in urma cu stirile…Florinache si a luat Hilux 😂

  • Mare jeguri astia,Balanicii! Mortii mamei voastre de limbrici!

  • De Airinei Cornel și paznicul de vînătoare slabu Stefan ce stiti

  • Airinei cu Carp si paznicii Brinzac si Slabu ucid de multi ani fondurile avps…se fac multe preparate la botosani🤫😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *