Prima pagină » Titlurile zilei » Până și fata lui Mihai Chirica s-a săturat de Iași. Thea va studia Dreptul la București. Mama sa a făcut dezvăluiri incendiare: „Habar nu am cu ce medie a intrat”

Până și fata lui Mihai Chirica s-a săturat de Iași. Thea va studia Dreptul la București. Mama sa a făcut dezvăluiri incendiare: „Habar nu am cu ce medie a intrat”

08 aug. 2024, 02:00, 11 ,
Ștefana Șovea în Titlurile zilei

Thea Maria Chirica, în vârstă de 19 ani, a fost admisă la Facultatea de Drept din București, dar și la cea din Cluj-Napoca, însă a decis să își continue studiile în capitală. După ce a reușit să obțină media 9,75 la examenul de Bacalaureat, tatăl său i-a făcut niște cadouri pe măsură.

Fiica primarului Mihai Chirica a fost admisă la facultate în București și se pregătește de o carieră în domeniul juridic

Thea Maria Chirica, fiica cea mare a primarului municipiului Iași, a fost admisă la două facultăți! Aceasta a fost elevă la Colegiul Național Iași, iar la examenul de Bacalaureat a reușit să obțină media 9,75.

Acest lucru i-a făcut cu adevărat mândri pe părinții săi, care i-au făcut cadou o bijuterie, dar și o vacanță exclusivistă pe Coasta Amalfi. De asemenea, iubitul fiicei primarului Mihai Chirica a achiziţionat ieri, 7 iulie 2024, două bilete cu destinaţia Malta. Astfel, Thea şi fiul lui Bulgariu vor pleca din Bucureşti într-o altă vacanţă curând.

Reporterii BZI au luat legătura cu Ana Maria Fodoreanu, fosta soție a primarului Mihai Chirica, care a transmis faptul că Thea a fost admisă la Facultatea de Drept din București, dar și la cea din Cluj-Napoca, însă va rămâne să studieze în capitală.

„A fost admisă și la București, și la Cluj și va rămâne la București. Sincer, habar nu am cu ce medie a intrat, nici nu am întrebat-o, dar este la buget”, declară Ana Maria Fodoreanu, fosta soție a primarului Mihai Chirica.

Amintim faptul că fosta soție a edilului, imediat după afișarea rezultatelor de la examenul maturității, a subliniat faptul că în Iași nu există o facultate de Drept cu adevărat, ci doar cu numele.

Thea Maria Chirica, fiica primarului municipiului Iași, se pregătește de o carieră în domeniul juridic

Thea Maria Chirica are o relație cu un fost coleg de clasă, însă cei doi se vor iubi de la distanță, deoarece iubitul Theei a ales să studieze în Manchester. Ana Maria Fodoreanu a fost reținută în ceea ce privește dezvăluirea identității iubitului fiicei sale.

„Prietenul ei va pleca la facultate în Manchester, să studieze fizica pământului. Prietenul ei este din Iași, a fost coleg de clasă cu ea”, a menționat fosta soție a primarului Mihai Chirica.

Primarul Mihai Chirica și fosta sa soție, Ana Maria Fodereanu, au două fiice, Thea Chirica, în vârstă de 19 ani, și Mălina Chirica, care este în prezent în clasa a X-a.

La Colegiul Național din Iași, media 9,75 a mai fost obținută de încă doi absolvenți. Amintim faptul că una din cele trei medii de 10 la examenul de Bacalaureat din județul Iași a fost obținută de către Mara Karina Ionescu, absolventă a Colegiului Național Iași.

Comentarii
  • o face Chirica magistrat, poate in cu relatii il mai scapa fii-sa de furaciunile pe care o sa le faca in viitor … Iasiul va rămane in urma tare cu limbricul asta ambulant, gunoi social , nu-i in stare sa absoarba un leu de la pnrr, fonduri europene, guvern, nimic. suge ca un limbric si atat.

  • Fata a procedat foarte bine, este sigura pe ea si in modul acesta scapa de stirile voastre din ziare. Aveti grija de copii vostri si lasati-i in pace pe ceilalti.

  • banii furati de tacsu trebuie cheltuiti discret, departe de ochii prostilor de ieseni pe care i-a mai prostit un mandat. La mai multe mandate dom primar, da pe Rahova!

  • Copii prosti. Am mai văzut zeci de copii ieșeni care au toate condițiile să studieze în Iași dar ei se duc aiurea. Le pute Iașiul. Asta se numește prostie combinată cu snobism.

  • 😋 Fugiți de orașele din provincie . . .

    💋Pe vremuri, copiii de boieri plecau la studii in occident( Viena, Paris,Berlin, mai rar la Londra).Studenții ăia cu mentalitate vestică au scos Moldova și Walahia din evul mediu.
    In anul 2024 e foarte bine ca o studentă să meargă la studii in afară( west EU) sau in capitala țării!
    Clujul e un oraș prăfuit de provincie( e plictiseală mare si nu ai perspective,poate doar ..chelneriță sau la „bară”🤭). In plus, la facultate in Cluj mai merg doar țăranii proveniți din jud. CLUJ,ALBA,etc sau aia săraki( nu e glumă). Copilașii clujenilor din municipiul Cluj ( orășenii) merg la BUCUREȘTI!
    ♡MORALA POVEȘTII
    Mergeti la studii in EUROPA
    ( prin bursă sau căutați un „moș”/ babâ care sa vă intrețină,etc) iar dacă vreți sa faceți facultatea in țară, aveți o singură variantă/ optiune: alegeți orașul de baștină (urbea in care te-ai născut) sau mergi direct la BUCUREȘTI. Atât!
    Să mergi la facultă in Cluj, Oradea, Constanța, Braila, Bahlui,Suceava sau Pașcani e o pierdere de timp si bani: sunt facultați situate in provincie, cu probleme si mentalitati invechite.
    Fugiți de facultățiile situate in provincie…la Bucuresti se dă ora exactă !🙂

  • Maria Ciubotaru

    Cand este vorba de avere, nu se satura ea de tat’su, mai ales ca bulangiul inca mai are influenta datorita functiei avute. Felicitari copchilului si speram sa nu calce pe urmele lui taica-su’. Cam avuta familia primarului, pana si cele trei sotii. Cat despre copchii, numai de bine.

  • Am facut turul Romaniei acum in vacanta si am trecut prin multe orase mari sau mai mici.

    Am vazut foarta multa mizerie pe strazi si in parcuri, strazi neasfaltate de pe vremea lui Ceausescu sau peticite in marea majoritate, vanzari de bunuri, pepni, rosii pe trotuare, etc, etc, etc.

    Sincer va zic nu exista oras mai frumos, mai curat si mai civilizat decat este orasul Iasi.

    Si nu am nici o treaba cu politica sau alte activitati adiacente acesteia.

    Cine nu crede sa mearga in alte orase mari si mici ale Romaniei si sa vada realitatea cu proprii ochi.

    • Cred ca vezi Iasul doar din goana masinii. Nu te trimit in Bularga sau Metalurgie. Te invit in Copou. Pe strazile cu nume de scriitori, adiacente strazii Dumbrava Rosie. Cea cu gradina botanica, de care iesenii sunt foarte mandri. Ai sa vezi ca strazile alea sunt mizerabile pentru ca Salubris nu le matura eecat odata pe an. Nu au trotuare. Au doar urme de trotuar pietruit, asa cum era acum 60 de ani.
      Te invit si pe esplanada din Piata Unirii. Punctul zero al orasului (?) Iasi. Mozaic crapat si cu multe parti lipsa, apa infecta in fantanile arteziene, gainat de porumbei de-ti muta nasul.
      Tu despre care Iasi vorbesti?

  • Celelalte orase din tara au accesat fondurile europene alocate prin PNRR, pentru reabilitarea termica a cladirilor, este lege data cu 2 luni in urma. iasul cand? Niciodata? 50% din cladirile din iasi pica la un cutremur de 5 grade max 5.8 . Cand vor fi experizate cladirile din Iasi mai vechi de 50 de ani care nici prin PAD nu mai pot fi asigurate? Iasul are primar ?Nu. Panselutele si transformarea parcurilor in gradini botanice rezolva mult pentru Chirica aici se pot trage bani la buzunar impreuna cu Serviciile Publice dar din accesarea fondurilor europene pentru ieseni nu iese nimic la buzunar, asa ca lasa dracului sa fim singurul oras din Romania care nu acceseaza fondurile europene ca nu-i iese nimic la buzunar lui Chirica si la acolitii lui Pnl

  • Pe vremuri ( acum 150 ani) doar moldovenii sau valahii deștepti si cu bani mergeau in „afară” la muncă si la studii. Toată Europa ne stima ca popor
    (V.Alecsandri,M.Eminescu,Grigorescu,Vivaldi,Kogălniceanu,etc)
    Acuma, totul e cu susu-l in jos, in OCCIDENT pleacă mulți fără școală iar ăia deștepti rămân in țară și se chinuie sa facă o facultate slabă
    ( toate facultațile din Romania sunt in afara top 500 mondial; vezi testele PISA la procesori,etc).
    Ăsta e viitorul !? OMG ..🙃

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
08 august 2024
08 august 2024