Prima pagină » Cancan » Pamela din „Dallas” pare să fi găsit secretul tinereții fără bătrânețe. Cum arată astăzi Victoria Principal

Pamela din „Dallas” pare să fi găsit secretul tinereții fără bătrânețe. Cum arată astăzi Victoria Principal

22 aug. 2024, 10:44,
în Cancan

Frumoasa Pamela din „Dallas” pare să fi găsit secretul tinereții fără bătrânețe, deoarece nu-și arată deloc vârsta reală. În ciuda faptului că Victoria Principal are 74 de ani împliniți la începutul anului, nu-i dai mai mult de 50 de ani. De foarte multă vreme, îndrăgita Pamela s-a dedicat salvării și îngrijirii animalelor fără adăpost și petrece mult timp la ferma ei din Los Angeles.

Au trecut 46 de ani de când familia Ewing ajuns în atenția publicului cu faimosul Dallas. Când serialul a fost lansat în aprilie 1978, actrița Victoria Principal, pe atunci o tânără de 28 de ani, care a interpretat-o ​​pe Pamela Barnes, știa că producția va avea un succes monumental, potrivit Unica.

„Când au început filmările pentru Dallas, m-am îndrăgostit pe loc de rolul meu și de povestea serialului. Așa că, din momentul în care am citit scenariul, am simțit că este ceva cu totul special și că îmi doream cu adevărat să fac parte din el”, spunea actrița, acum câțiva ani, pentru People.

Pamela din „Dallas” pare să fi găsit secretul tinereții fără bătrânețe

Vă mai aduceți aminte de Victoria Principal, cea care a interpretat personajul Pamela în serialul fenomen al anilor ‘80, Dallas? Actrița, care pare să fi găsit secretul tinereții fără bătrânețe pentru că este într-o formă de zile mari, s-a dedicat salvării și îngrijirii animalelor fără adăpost și petrece mult timp la ferma ei din Los Angeles.

Deși s-a vehiculat că fosta vedetă din Dallas ar fi apleat la medicii esteticieni pentru diverse intervenții, actrița a spus mereu că nu a făcut acest lucru. Frumusețea ei și faptul că nu își arată adevărata vârstă se datorează atât moștenirii genetice, dar și rutinei de îngrijire, ea perfecționându-se de-a lungul anilor împreună cu compania sa de cosmetice în găsirea celor mai bune produse anti-îmbătrânire și de îngrijire a pielii.

„Este trist când văd o femeie care și-a făcut intervenții în încercarea de a arăta mai tânără și, în cele din urmă, ajunge într-un fel în care nu a mai arătat niciodată. Nu am avut niciodată un lifting facial, un peeling profesional sau intervenții cu lasere”, spunea Victoria Principal, acum ceva timp.

A iubit rolul din „Dallas”

„Primii cinci ani au fost unii dintre cei mai buni ani de televiziune pe care i-am văzut vreodată. Și apoi, după anul șapte, a existat un declin definitiv. În anul șapte a venit timpul să-mi renegociez contractul și am fost foarte sinceră cu privire la îngrijorarea și dezamăgirea mea”, a precizat Pamela.

Așa că, după încă doi ani în serialul de succes, Pamela, însărcinată, a murit într-un accident de mașină.

„Mi-am dorit un final care să fie definitiv”, spune actrița născută în Japonia.

Pe măsură ce Dallas a continuat încă cinci sezoane, Victoria Principal a mers mai departe cu cariera, apărând în numeroase filme TV, unele dintre ele produse prin compania ei de producție, înainte de a se îndepărta complet de industria filmului pentru a se concentra pe proiectele ei de sănătate și bunăstare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`