Prima pagină » Cancan ultimă oră » Pamela Anderson divorțează de al cincilea soț. Ce și-a dat seama că-i lipsește bărbatului după un an de căsnicie

Pamela Anderson divorțează de al cincilea soț. Ce și-a dat seama că-i lipsește bărbatului după un an de căsnicie

23 ian. 2022, 11:20,
în Cancan ultimă oră

Pamela Anderson a luat o decizie radicală la un an de la căsătorie. Actrița a hotărât să divorțeze de al cincilea soț, Dan Hayhurst, care îi fusese angajat.

Pamela Anderson divorțează de al cincilea soț

Succesul pe plan profesional pare să nu fie același și în plan amoros în ceea ce o privește pe Pamela Anderson. Fosta actriță din „Baywatch” a ajuns la concluzia că nici cel de-al cincilea soț nu este persoana lângă care vrea să își petreacă restul vieții, așa că nu a stat pe gânduri și a început demersurile pentru divorț, la doar un an de la căsătorie. Vedeta l-a cunoscut pe Dan Hayhurst în urmă cu doi ani, atunci când l-a angajat pentru a-i face câteva reparații prin casă.

Motivul care ar fi stat la baza separării ar fi acela că bărbatul s-a schimbat radical după semnarea actelor și a început să se comporte foarte urât cu frumoasa blondină:

„Dan s-a dovedit a fi un nesimțit cu Pamela, a fost nepoliticos. După ce ai petrecut doi ani trăind în fiecare secundă cu cineva, ajungi să-l cunoști mai bine. Au ajuns să se cunoască mai bine și, făcând asta, Pamela și-a dat seama că Dan nu este, de fapt, cel potrivit. Lucrurile nu sunt deloc bune între ei în acest moment. Pamela a a decis că nu au nimic în comun, el nu a tratat-o în felul în care a simțit că vrea să fie tratată.

S-au certat, deși el a spus că vrea  să funcționeze căsătoria.”, a declarat o apropiată a Pamelei Anderson.

Pamela Anderson a îmbrăcat de cinci ori rochia de mireasă 

Pamela Anderson a spus de cinci ori marele „DA” în fața ofițerului de stare civilă, însă se pare că niciodată nu a fost cu noroc.

Vedeta s-a căsătorit prima oară cu Tommy Lee, cu care are și doi copii, Brandon și Dylan.

După trei ani de căsnicie a divorțat și l-a întâlnit pe Kid Rock, cu care nu a stat căsătorită decât un an. Al treilea soț al blondinei a fost Rick Solomon, cu care a fost împreună doi ani. Pamela Anderson l-a cunoscut apoi pe Jon Peters, cu care a avut și cel mai scurt mariaj, de 12 zile. Dan Hayhurst, ultima cucerire a actriței, i-a fost angajat până să-i devină partener de viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`