Prima pagină » Actualitate » Pamela Anderson dezvăluie dacă va reveni la rolul său emblematic din Baywatch: „În această lume, este foarte important cum îți gestionezi cariera”

Pamela Anderson dezvăluie dacă va reveni la rolul său emblematic din Baywatch: „În această lume, este foarte important cum îți gestionezi cariera”

01 oct. 2024, 15:20,
Simona Ciobanu în Actualitate

Pamela Anderson a dezvăluit dacă va reveni în rolul său iconic de CJ Parker în celebrul serial Baywatch din anii ’90, odată cu relansarea recent anunțată a show-ului. Se pare că actrița a clarificat dacă va reveni sau nu într-o formă sau alta în noua versiune a serialului, dar a exclus orice implicare.

Chiar dacă producătorii reboot-ului nu au contactat-o pe Pamela sau echipa sa pentru un posibil cameo sau un rol, ea a decis deja că nu dorește să participe.

Pamela nu are resentimente, însă consideră că a trecut de acea perioadă și preferă să lase Baywatch în trecut. Totuși, ea își dorește ca noua distribuție și echipă să aibă succes, chiar dacă nu va face parte din proiect – deși a apărut în filmul Baywatch din 2017 alături de Zac Efron.

Pamela Anderson nu dorește să revină la rolul său emblematic din Baywatch

Conform TMZ, o sursă apropiată Pamelei a declarat că, deși rolul CJ Parker a fost un punct de cotitură în cariera ei, făcând-o cunoscută în întreaga lume și deschizându-i porțile Hollywood-ului, acum dorește să se concentreze pe alte proiecte, inclusiv pe lansarea liniei sale de produse cosmetice, Sonsie.

În timp ce serialul este încă în stadiu incipient, Fremantle și Fox Entertainment lucrează deja la el, iar câteva nume cunoscute și-au exprimat interesul de a se alătura distribuției. Nicole Eggert, care a interpretat personajul Summer Quinn în original, a mărturisit că nu a fost contactată pentru o apariție în reboot, dar nu ar spune „nu” unei posibile implicări.

Actrița, care în prezent se confruntă cu cancerul de sân, a menționat că nu vrea să revină în celebrul costum de baie roșu, dar ar fi dispusă să joace un rol mic, cum ar fi un părinte sau un angajat senior. Deși nu au fost confirmați încă membri ai noii distribuții, Nicole și-ar dori să o vadă pe Margot Robbie preluând rolul central în noua versiune.

Între timp, Nicole se concentrează pe tratamentele sale de chimioterapie, după ce a fost diagnosticată cu carcinom cribriform în stadiul 2 la sfârșitul lui 2023. După ce a observat simptome și a descoperit un nodul la sân, a cerut imediat ajutorul medicilor.

Pamela Anderson a divorțat de al cincilea soț

Într-o altă ordine de idei, reiterăm cum succesul pe plan profesional pare să nu fie același și în plan amoros în ceea ce o privește pe Pamela Anderson. Fosta actriță din „Baywatch” a ajuns la concluzia că nici cel de-al cincilea soț nu este persoana lângă care vrea să își petreacă restul vieții, așa că nu a stat pe gânduri și a început demersurile pentru divorț, la doar un an de la căsătorie. Vedeta l-a cunoscut pe Dan Hayhurst în 2019, atunci când l-a angajat pentru a-i face câteva reparații prin casă.

Motivul care ar fi stat la baza separării ar fi acela că bărbatul s-a schimbat radical după semnarea actelor și a început să se comporte foarte urât cu frumoasa blondină:

„Dan s-a dovedit a fi un nesimțit cu Pamela, a fost nepoliticos. După ce ai petrecut doi ani trăind în fiecare secundă cu cineva, ajungi să-l cunoști mai bine. Au ajuns să se cunoască mai bine și, făcând asta, Pamela și-a dat seama că Dan nu este, de fapt, cel potrivit. Lucrurile nu sunt deloc bune între ei în acest moment. Pamela a a decis că nu au nimic în comun, el nu a tratat-o în felul în care a simțit că vrea să fie tratată.

S-au certat, deși el a spus că vrea să funcționeze căsătoria.”, a declarat o apropiată a Pamelei Anderson.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`