Prima pagină » Eveniment-Social » Palatul Culturii din Iași, premiat de Google Maps! – FOTO

Palatul Culturii din Iași, premiat de Google Maps! – FOTO

14 aug. 2023, 02:00,
Andreea Timofte, în Eveniment-Social

Nouă castele și cetăți din România au primit „Recenzia de Aur”, un proiect anual, aflat la a treia ediție, prin care sunt premiate cele mai apreciate locații de pe Google Maps. Palatul Culturii din Iași se află pe listă

Potrivit unui comunicat al Google, pentru ediția de anul acesta au fost premiate castele și cetăți din fiecare regiune a țării.

Printre acestea se număra Palatul Culturii din Iași, Castelul Károlyi din Carei, Cetatea Oradea, Cetatea Medievală a Severinului, Castelul Peleș din Sinaia și Cetatea de Scaun a Sucevei.

Locații premiate de Google

Pentru analiză au fost selectate locaţiile cu un profil verificat şi actualizat în Google Profilul Companiei, din categoriile castele, palate, cetăţi şi fortăreţe.  Câștigătorul din fiecare regiune istorică a României a fost locația cea mai apreciată din aceste categorii, respectiv cea care a avut cel mai mare număr de recenzii pe Google Maps în zona sa și un rating de peste 4,5 stele.

Palatul Culturii din Iași, vizibil pe Internet

Pe Google Maps se găsesc mii de recenzii de calitate, iar turiștii se inspiră din ele înainte de a decide să viziteze un obiectiv turistic. Mai mult, cele mai noi funcții AI din Google Maps, precum Immersive View, Rute Ecologice sau Google Lens, îi pot ajuta pe turiști să se orienteze mai bine în călătoria lor printr-un oraș nou, din țară sau străinătate, ori să descopere monumente istorice excepționale. Castelele și cetățile sunt obiective turistice importante, iar prin Recenzia de Aur, dar și prin Google Maps, se aduce mai mare vizibilitate asupra monumentelor istorice din România.

Castelele și alte obiecte istorice sunt unele dintre cele mai bine cotate atracții evaluate de utilizatori pe Google Maps. Astfel, proiectul Recenzia de Aur și-a propus ca anul acesta să facă vizibile apreciate monumente istorice, ca Palatul Culturii din Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *