Prima pagină » Turism » Destinatii turistice » Pădurea Neagră, unul dintre cele mai frumoase locuri din Germania – FOTO

Pădurea Neagră, unul dintre cele mai frumoase locuri din Germania – FOTO

03 ian. 2020, 14:53,
în Turism
a:3:{s:7:"site_id";i:9;s:6:"old_id";i:55644;s:8:"site_url";s:13:"turism.bzi.ro";}

Cele mai frumoase locuri din Germania. Germania este o ţară din centrul Europei cu o istorie şi o cultură aparte. De asemenea este cunoscută pentru numeroasele frumuseţi naturale de aici. Un loc dintre acestea este Pădurea Neagră.

Cele mai frumoase locuri din Germania. Pădurea Neagră, locul din care izvorăşte Dunărea

Dunărea îşi are originea în această pădure, fiind locul de unde izvorăşte. Aşa am învăţat toţi la orele de Geografie. Însă puţin ştiu că Pădurea Neagră este unul dintre cele mai frumoase locuri din Germania, este un loc incredibil, pe care merită să-l vizitezi. Celebra pădure este vizitată an de an de mii de turişti. Aceştia vin aici pentru a găsi originea Dunării Dunării. De asemenea aici este un traseu spectaculos pentru biciclete.

Pădurea Neagră face parte din regiunea Baden–Wurttemberg şi o ptem găsi Vestul Germaniei. Regiunea împădurită este una deosebit de mare, cu o lungime de 160 km şi o lăţime de 60 km. Întreaga zonă include şi un lanţ montan spectaculos în care putem găsi o sumedenie de râuri şi lacuri de o frumuseţe incredibilă.

Turismul, principala industrie din zonă

Nu numai un loc incredibil de vizitat în Germania, ci şi un loc cu o importanţă deosebită pentru industriile locale, Pădurea Neagră este locul din care pornesc o mulţime de prouse celebre în întreaga lume. Mineritul, producţia de cărbune şi de sticla sunt câteva dintre industriile care şi-au găsit locul aici. De asemenea zona este cunoscută pentru producţia de ceasuri de mare precizie şi de bijuterii. Ceasurile cu cuc realizate în Pădurea Neagră au fost din cele mai vechi timpuri un mijloc de supravieturile pentru localnici, devenind în timp un simbol local.

Astăzi, principala industrie dezvoltată în Pădurea Neagră este turismul. Regiunea oferă câte ceva pentru fiecare tip de turist şi pentru fiecare anotimp. De la sporturi pe apă, la sporturi de iarnă, de la excursii, la trasee scurte, Pădurea Neagră este un loc incredibil de vacanţă.

Printre cele mai cunoscute locuri preferate de turişti se numără: Lacul Titisee şi Lacul Schluchsee. Aceste lacuri sunt căutate de turiştii dornici de senzaţii tari, fiind perfecte pentru sporturi nautice. Cel mai cunoscut oraş din zona este Baden-Baden, o destinaţie perfectă pentru un city break scurt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`