Prima pagină » Local » Pacienții sunt tot mai interesați să se programeze online la consultații! În anul 2023, la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași, s-au înregistrat 22.392 de programări pe portal – FOTO

Pacienții sunt tot mai interesați să se programeze online la consultații! În anul 2023, la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași, s-au înregistrat 22.392 de programări pe portal – FOTO

17 apr. 2024, 02:00, 2 ,
Codruța ȘOROAGĂ, în Local

​Pacienții se pot programa online la consultații, în regim ambulatoriu, la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași, fără să mai fie nevoiți să meargă la unitatea sanitară sau să sune. Pot face asta fie din ambulatoriul unității medicale, fie accesând portalul spitalului

Programarea online asigură un acces facil pacienților la serviciile medicale, eliminând necesitatea deplasării fizice sau a apelului telefonic. Acest tip de programare le oferă și acces la intervalele orare libere, permite programarea transparentă, eliminând intervențiile de orice tip. Pacienții pot să se programeze la medici de orice specialitate, precum Alergologie și imunologie clinică; Cardiologie; Chirurgie generală; Chirurgie orală și maxilo-facială; Chirurgie Plastică și Reparatorie; Chirurgie Toracică; Chirurgie Vasculară; Dermatovenerologie; Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice; Endocrinologie; Gastroenterologie; Genetică medicală; Hematologie; Imunologie Clinică și Alergologie; Medicină Internă; Neurochirurgie; Neurologie; O.R.L; Obstetrică-ginecologie; Oftalmologie; Ortopedie și Traumatologie; Otorinolaringologie; Pediatrie; Pneumologie; Psihiatrie; Psihiatrie pediatrică; Recuperare, medicină fizică și balneologie; Reumatologie și Urologie.

Pacienții de la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași se pot programa online la consultații prin două metode

portal programari spiridon

Prin simpla scanare a unui cod QR, pacienții își pot spune părerea despre experiența de la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași

Pacienții care ajung la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași au opțiunea de a se programa online pentru consultații atât pe site-ul unității medicale, portal.spitalspiridon.ro, cât și din ambulatoriul unității medicale, unde a fost amplasat un monitor de pe care pot scana un cod QR, iar mai apoi pot selecta data și perioada în care își doresc să beneficieze de consultație, specialitatea, dar și medicul de care vor să fie consultați.

Reporterii BZI s-au deplasat luni, 15 aprilie 2024, în ambulatoriul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași, unde au discutat cu mai mulți pacienți. Dacă cei tineri aleg această formă de a face programări, pentru că este mai simplu, pacienții în vârstă sunt încă reticenți și optează pentru programările telefonice sau  fizice.

„Eu abia știu să folosesc telefonul mobil, am telefon cu taste, dar mă pricep cât de cât, știu să apelez, să trimit mesaje. Nu mă complic cu astfel de lucruri. Cred că sunt mai mult pentru cei mai tineri, noi recurgem la metodele clasice”, a explicat o pacientă.

Prin simpla scanare a unui cod QR, pacienții își pot spune părerea despre experiența de la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași.

Unitatea medicală are un sistem de programări online de 8 ani

portal programari spiridon

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași oferă pacienților posibilitatea de a se programa online încă de la jumătatea anului 2016

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași oferă pacienților posibilitatea de a se programa online încă de la jumătatea anului 2016. Dacă în 2018, au ales să se programeze online doar 18.497 de pacienți, iar numărul acestora a crescut în următorii ani. Astfel, în 2023, s-au programat pentru consultații, prin intermediul portalului, 22.392 de pacienți.

„Potrivit informațiilor puse la dispoziție de Compartimentul de Informatică al spitalului, sistemul de programări este operațional din luna iunie 2016, acesta fiind utilizat astfel: 2018 – 18.497 de programări pe portal; 2019 – 23.237 de programări pe portal; 2020 – 20.711 programări pe portal; 2021 – 20.172 de programări pe portal; 2022 – 20.776 de programări pe portal; 2023 – 22.392 de programări pe portal”, a transmis prof. dr. Daniel Timofte, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași.

De la începutul anului 2024, la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași, pacienții au o nouă opțiune de a se programa online la consultații.

Comentarii
  • Уважаемые покупатели, рады сообщить вам о проведении оптовой продажи шин APLUS 10.00R20, 275/70R22.5, 315/70R22.5 и 9.5R17.5.

    – Мы реализуем шины проверенных марок и различных размеров, для выбора оптовой партии.
    – Шины проходят серьезный контроль качества, что обеспечивает надежность и безопасность при использовании.
    – Предлагаем низкие оптовые цены, которые дают возможность вам сэкономить средства при покупке интересующих партий.

    В не зависимости от того, требуется ли шина для региональной езды, дельнемагистральной езды или работ на скале, мы готовы предложить вам хорошие условия при заказе шин оптом.

    Свяжитесь с нами уже сегодня, чтобы изучить больше информации о нашей оптовой продаже шин.

    Оптовая продажа шин и дисков
    Шины для легковых автомобилей APLUS
    Шины для грузовых автомобилей ROYALBLACK
    Шины для спецтехники KORYO
    Индустриальные шины ROYALBLACK

    Мы осуществляем доставку в город Армавир, Южно-Сахалинск, Железногорск или в любой другой город России.

    Оптовая продажа шин и дисков в России и СНГ!
    Мы поможем вам с выбором шин и дисков. Свяжитесь с нами по телефону или другим удобным способом для получения консультации.

    Тел. +79644340397 (WhatsApp, Telegram, WeChat)

    Эл.почта [email protected]

  • am testat din curioziatate pentru 6 specialitati si ce sa vezi nu gasesti locuri libere nici peste 2 luni; cu alte cuvinte nu te ajuta cu absolut nimic transparenta siteului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *