Prima pagină » Sport » Pablo Cortacero: „S-au făcut lucrurile foarte prost, eu sunt primul responsabil. Se va plăti tot!”
Pablo Cortacero:

Pablo Cortacero: „S-au făcut lucrurile foarte prost, eu sunt primul responsabil. Se va plăti tot!”

25 ian. 2021, 02:00,
în Sport

Pablo Cortacero, acționarul majoritar al lui Dinamo, a vorbit despre promisiunile neonorate pe care le-a făcut de când a preluat clubul, cu privire la plata salariilor și la mărirea de capital social.
Banii nu au intrat nici până în ziua de astăzi în conturile clubului, iar omul de afaceri spaniol a oferit câteva explicații. Acesta crede că toate problemele financiare ale lui Dinamo se vor rezolva.

Pablo Cortacero: „Eu sunt primul responsabil!”

„Da, am promis de multe ori și am greșit. Îmi asum asta. Au fost circumstanțe financiare foarte proaste, au fost întârzieri mari, s-au făcut lucrurile foarte prost, ăsta este adevărul, iar eu sunt primul responsabil. Important este să intre odată banii, să fie toți plătiți la zi și asta e. Și se va plăti tot. Cei care au plecat, s-au făcut acorduri cu ei pentru ca să nu ne denunțe la FIFA. Au fost întârzieri din diferite circumstanțe economice, am avut niște afaceri care s-au amânat din cauza COVID-19, din cauza a o mulțime de lucruri care n-au ieșit așa cum le-am planificat sau mi le-am dorit.

Dar ceea ce pot să asigur este că nu este nimic ascuns în spatele meu, nimic întunecat, nu există nimic, absolut nimic! Încercăm să facem măcar acum, în ultimul ceas, lucrurile bine. Nu este nimeni interesat să ducă clubul în faliment în spatele meu”, a spus Pablo Cortacero, într-un interviu pentru o publicație sportivă.

Cine este persoana care sigur o poate salva pe Dinamo

Dorin Șerdean a fost dat afară, acuzat că a vrut să redirecționeze o parte din banii proveniți din drepturile TV către partea spaniolă, dar, în tot acest haos creat, Ciprian Marica știe care este omul ce o poate salva pe Dinamo.

„Ionuț Negoiță este singurul om care ar putea să schimbe situația de acolo. El știe exact ce înțelegere a făcut cu spaniolii, iar el nu ajută cu nimic, nu face nimic. Îi cer public domnului Negoiță sa facă ceva pentru că știu că poate!”, a declarat Marica.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`