Prima pagină » Actualitate » P. Diddy, arestat la New York. Acuzații grave pentru faimosul rapper american

P. Diddy, arestat la New York. Acuzații grave pentru faimosul rapper american

17 sept. 2024, 11:40, 1 ,
Simona Ciobanu în Actualitate

Rapperul american Sean Combs, cunoscut ca P. Diddy, a fost arestat luni seara, 16 septembrie, de poliția din Manhattan, conform justiției federale din Statele Unite, în urma mai multor plângeri, inclusiv pentru agresiune sexuală, conform AFP și Agerpres.

„Luni seara, agenții federali l-au arestat pe Sean Combs, pe baza unei acuzații,” a declarat procurorul federal Damian Williams, adăugând că detaliile acuzațiilor vor fi dezvăluite marți dimineață. Cunoscut sub numele de scenă Puff Daddy, P. Diddy, Diddy și altele, Combs este o personalitate de top în hip-hopul de pe coasta de est a Statelor Unite, atât ca artist, cât și ca producător muzical.

În 1993, a fondat casa de discuri Bad Boy Records, care a marcat începutul succesului său în industria muzicală. A produs albume pentru artiști precum Notorious B.I.G., decedat în 1997, și Mary J. Blige. Albumul său „No Way Out” a câștigat premiul Grammy pentru cel mai bun album rap în 1997.

Un alt artist decedat de curând este rapperul american Fatman Scoop, ce a murit după ce s-a prăbușit pe scenă.

Rapperul P. Diddy a fost arestat la New York

Artistul, care și-a îmbunătățit imaginea în ultimii ani folosind pseudonimul Brother Love, a acumulat o avere impresionantă în peste trei decenii de carieră, fiind cunoscut pentru stilul său extravagant, plin de accesorii strălucitoare, diamante, iahturi și costume de designer.

Sean Combs și-a extins afacerile și în industria băuturilor alcoolice, devenind un magnat al afacerilor și un „rege al cluburilor de noapte”, după ce a început să organizeze evenimente.

Un incident notabil a avut loc în 1991, când un meci de baschet caritabil organizat de el la New York a degenerat într-o tragedie, soldându-se cu nouă morți din cauza unei busculade. Evenimentul a avut loc la City College din New York și a atras un număr de spectatori mult peste capacitatea sălii, ceea ce a dus la procese împotriva lui Combs pentru neglijență în asigurarea siguranței publicului.

O altă tragedie a avut loc de asemenea  și în anul 2020, atunci când Erick Morillo, DJ cunoscut pentru „I like to Move It”, a murit la 49 de ani.

Avocatul lui P. Diddy, Marc Agnifilo, a declarat că rapperul se afla „voluntar” în oraș, unde s-a mutat recent. El s-a arătat „dezamăgit de decizia procurorului de a continua o urmărire penală pe care o consideră nedreaptă.”

Acuzații grave pentru faimosul rapper american

Rapperul, în vârstă de 54 de ani, cunoscut pentru multiplele sale nume de scenă și realizările în muzică și afaceri, a fost acuzat de victimele sale de comportament violent și agresiuni sexuale, folosind alcool și droguri pentru a-și manipula victimele.

Din iulie, artistul este vizat de o plângere depusă de Adria English, fostă actriță în filme pentru adulți, care îl acuză că a folosit-o în scopuri sexuale și financiare la petreceri organizate între 2004 și 2009 în Hamptons și Florida. În total, nouă plângeri au fost înregistrate împotriva lui din noiembrie 2023.

O altă plângere notabilă, depusă de fosta sa parteneră, „Cassie” Ventura, îl acuza de comportament violent și deviant timp de un deceniu. O înregistrare video din 2016, publicată în mai 2024, îl arată pe Combs agresând-o fizic într-un hotel.

Rapperul P. Diddy a recunoscut comportamentul său „de neiertat” într-un videoclip pe Instagram, iar cazul a fost soluționat pe cale amiabilă printr-un acord confidențial. Sean Combs a fost acuzat de violență încă din anii 1990, însă nici o condamnare majoră nu a fost pronunțată împotriva lui.

Comentarii
  • Nimic surprinzator. Ciorile lor, la felde negre (juridic) precum ciorile noastre. Si cica sa nu fii rasist…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`