Prima pagină » Radio » Ozzy Osbourne a revenit pe scenă, în ciuda problemelor sale de sănătate

Ozzy Osbourne a revenit pe scenă, în ciuda problemelor sale de sănătate

12 aug. 2022, 09:44,
în Radio

Bucurie imensă pentru fani. Ozzy Osbourne a revenit pe scenă, în ciuda problemelor sale de sănătate. Celebrul rocker a fost avut o apariție surpriză pe scenă, în cadrul ceremoniei de închidere a Jocurilor Commonwealth-ului, ce s-a desfășurat în oraşul său natal, Birmingham.

Artistul a revenit, luni, pe scenă, pentru prima dată de la intervenţia chirurgicală din iunie, în seara de închidere a Jocurilor Commonwealth de la Birmingham. Ozzy, în vârstă de 73 de ani, părea într-formă bună, având în vedere imaginile cu el care au circulat pe internet în ultimele luni.

Ozzy Osbourne a revenit pe scenă

Celebrul cântăreț a susţinut un show incendiar alături de membrii trupei sale Black Sabbath, chitaristul Tony Iommi, toboşarul Tommy Clufetos şi basistul Adam Wakeman. Focuri de artificii şi aplauze au izbucnit când s-au auzit primele acorduri ale “Paranoid”, una dintre melodiile de succes ale trupei.

“Haideţi, s-o luăm razna”, a îndemnat Osbourne mulţimea, în timp ce trupa interpreta celebrele acorduri ale hitului “Iron Man”.

La finalul piesei, artistul le-a transmis fanilor: “Mulţumesc, noapte bună, sunteţi cei mai buni, Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toţi! Birmingham pentru totdeauna!”.

Fanii au reacționat imediat pe rețelele de socializare și l-au felicitat imediat pe artist: „Ozzy arată minunat. Mă bucur că se simte bine și că a revenit la ceea ce iubește’, „Sunt fericit să-l văd pe scenă, acolo unde îi e locul. Uite ce zâmbet are!’, „Minunat. Ce legendă’, „Sunt așa încântat că îl văd din nou acolo făcând ce știe mai bine. Pare așa fericit pentru că e din nou pe scenă’, au fost câteva dintre mesajele fanilor.

Sharon Osbourne a dezvăluit la emisiunea britanică „The Talk’, în luna iunie, că soţul ei urmează să fie supus unei „operaţii foarte importante’, care va fi „decisivă pentru tot restul vieţii’. Ulterior, acesta din urmă i-a liniştit pe fanii artistului pe Twitter, asigurându-i că Ozzy Osbourne se simte bine şi îşi revine încet după operaţie. Cu toate acesteta, Sharon nu a dezvăluit motivul acestei operaţii, însă solistul grupului Black Sabbath se confruntă de câţiva ani de o serie de probleme de sănătate. Ozzy Osbourne a declarat recent pentru revista Classic Rock că încă suferea din cauza unui accident în 2003 şi aşteaptă o intervenţie chirurgicală. Suferind de boala Parkinson, rockerul a avut şi o cădere gravă la domiciliu în 2019, ducând la dislocarea tijelor de metal, plasate în coloana vertebrală.

Sharon și Ozzy Osbourne au sărbătorit recent 40 de ani de căsătorie

Sharon l-a cunoscut pe Ozzy pe când avea doar 18 ani. Pe atunci, tatăl ei era managerul trupei artistului. S-au îndrăgostit, iar nunta lor a avut loc în Hawai în iulie 1982. Mai târziu, cei trei copii ai lor au venit pe lume: fetele Aimee și Kelly și băiatul Jack.

„Ne-am cunoscut prima dată când eu aveam 18 ani. De 52 de ani suntem prieteni, iubiți, îndrăgostiți, soț și soție, bunici și suflete pereche. Am fost mereu unul lângă altul’, a scris Sharon pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`