Prima pagină » Cultural » Ozana Barabancea, mesaj emoționant pentru cei doi copii ai săi. ,,Fiecare lacrimă a meritat!”

Ozana Barabancea, mesaj emoționant pentru cei doi copii ai săi. ,,Fiecare lacrimă a meritat!”

02 iun. 2023, 09:27,
în Cultural

Ozana Barabancea a postat recent un mesaj emoționant pentru cei doi copii ai săi. Celebra artistă și jurată a emisiunii ,,Te cunosc de undeva” se mândrește cu băiatul și fiica ei. Vedeta tv a participat la festivitatea de absolvire a liceului a frumoasei Gloria, iar Andrew nu a lipsit nici el de la eveniment. Vizibil emoționată, Ozana Barabancea le-a transmis un mesaj celor doi cu ocazia zilei de 1 iunie.

Ozana Barabancea, mesaj emoționant pentru cei doi copii ai săi

Ozana Barabancea este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Aceasta are o carieră de succes în muzică și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Dincolo de lumina reflectoarelor, Ozana Barabancea ascunde o poveste de viață impresionantă. Vedeta a trecut printr-un divorț dureros după ce a aflat că soțul o înșela cu cea mai bună prietenă.

După încheierea mariajului, soprana i-a crescut singură pe cei doi copii, Gloria și Andrew. Recent, vedeta a postat un mesaj emoționant pentru copiii săi. Gloria a terminat de curând liceul, iar mama și fratele ei au fost alături de ea în ziua cea mare. Ozana Barabancea a scris câteva rânduri pe rețelele de socializare, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară.

,,Prima zi de 1 iunie când îmi dau seama că ai mei copii își iau zborul. E firesc! Dar tot îmi vine să le spun public La mulți ani, copiii mei frumoși, deștepți, înțelepți și harnici! Eu rămân mama voastră și sunt aici pentru voi să vă sprijin, să vă alin, să vă dojenesc sau cu iubire să vă cert! Dragostea de mamă are termen de valabilitate pe vecie. Datoria mea este scopul vieții mele: să vă știu fericiți și utili semenilor voștri! La mulți ani, copiii mei ! Dumnezeu să vă binecuvânteze ! Să fiți mereu alături unul de celălalt și să rețineți că fericirea se împarte și se obține ÎMPREUNĂ ! Așa să ne ajute Bunul Dumnezeu!”, a scris Ozana Barabancea pe Instagram.

Ce i-a transmis artista fiicei sale, Gloria

Fiica Ozanei Barbancea a absolvit de curând studiile muzicale la Colegiul Național George Enescu, iar mama ei celebră a participat cu multă mândrie la festivitatea de încheiere a anului școlar. Artista are doar cuvinte de laudă pentru fiica sa, care a moștenit talentul muzical din familie.

,,Este ultimul clopoțel și mergem să plângem împreună. 12 ani de liceu la Colegiul Național George Enescu, deja mă bâlbâi. Ce moment, ce emoție. Ce bucurie să îmi văd absolvind și al doilea copil! Un moment emoționant! Fiecare lacrimă a meritat ! Fiica mea, mezina familiei, a terminat liceul la pian principal. Pian clasic. Sunt mândră de amândoi copiii mei! Vă iubesc! Vă prețuiesc! Mai avem un ,,hop”, dar reușim ÎMPREUNĂ să trecem peste el!

Inima mea se umflă în pene de fericire! Am reușit cu ajutorul Bunului Dumnezeu! Slavă Ție, Doamne!!!! Mulțumesc doamnei profesoare Anta Agavriloae-Barbu, cea mai bună profesoară de pian!!!! I-a schimbat viața fiicei mele și pentru asta îi mulțumim!!!”, a scris Ozana Barabancea pe Instagram.

Ozana Barabancea are o relație deosebită cu cei doi copii ai săi și se bucură din plin de rolul de mamă. Artista a postat un mesaj emoționat pe rețelele de socializare cu ocazia zilei de 1 iunie, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Mulți au felicitat-o pe vedeta tv pentru cei doi copii minunați pe care îi are, Gloria și Andrew.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *