Prima pagină » Actualitate » Ozana Barabancea, mesaj dur în contextul vaccinării anti-COVID-19: „Ce nu pot singuri să ne ia e sufletul!“

Ozana Barabancea, mesaj dur în contextul vaccinării anti-COVID-19: „Ce nu pot singuri să ne ia e sufletul!“

03 ian. 2021, 15:57,
Cristian ZAVASTIN în Actualitate

Ozana Barabancea transmite un mesaj dur în contextul vaccinării anti-COVID-19. Ozana Barabancea susține că sufletul nu poate fi luat omului și că se dă un adevărat razboi psihologic.

„Observ că mulți oameni se tem de schimbări, de vaccin, de otrăvuri, de pierderea identității, a umanității. Otrăvirea se face de mult prin alimentele modificate genetic și nanoparticule, prin apa otrăvită cu bacterii, plastic și metale grele, prin aerul încărcat cu metale grele și unde magnetice și electromagnetice. Mințile ne-au fost otrăvite de media, prin mesajele de frică și terioare. Ce nu pot singuri să ne ia, și aici e bătălia ultimă, e sufletul, de aceea au creat acest război psihologic. Majoritatea oamenilor nu au suflet sau au doar resturi de suflet, pentru că l-au vândut întunericului, de-alungul vieții lor, prin deciziile și acțiunile lor“, susține Ozana Barabancea.

Ozana Barabancea: „Seamănă teroare, ne obligă să ne izolăm“

Profesoara de canto și solista de jazz susține că oamenii sunt terorizați, izolați, pentru a veni singuri să ceară să fie vaccinați

„E important să știm că ei ne pot lua ultima fărâmă de suflet doar cu acordul nostru. Cheia e la noi și ei știu, de aceea, încearcă disperați, prin teroare, să ne forțeze să le-o dăm de bună voie. Ce fac ei? Seamănă teroare, ne obligă să ne izolăm, să devenim reci și inumani, inimile să ni se împietrească, să devenim egoiști extremi, gândindu-ne doar la a ne salva corpul fizic. Apoi, să cerem singuri vaccinarea și tot ce ne dau ei.

Ce facem noi pentru a ne salva? Respirăm conștient, profund. Înțelepții spun că respirația e însuși Dumnezeu, prin ea primim viață, doar că, datorită agitației zilnice, a statului în minte, respirăm foarte superficial și corpul nostru este privat de oxigen, îi lăsat prada stresului, astfel imunitatea scade și apare boala. Petrecem timp de calitatea și mai mult cu cei dragi, mâncăm împreună, ne relaxăm, ne ascultăm mai bine, ne cunoaștem cu adevărat. Folosim mâncare, apă și aer pur. E greu dar sunt soluții. Ne luăm filtre de apă și aer, eliminăm mâncarea procesată, carnea, ouăle, să fie proaspătă, pregătită zilnic, în casă, cum o consumau bunicii noștrii, mai multe semințe și verdețuri, fructe“, scrie Ozana Barabancea pe pagina ei de Facebook.

„Lumină și iubire!”

Profesoara de canto este de părere că având grijă de noi și crescând compasiunea față de ceilalți vom reuși să refuzăm „iubirea“ falsă. Pe lângă faimă, minciună, frică, furie și inconștiență, Ozana Barabancea lasă de înțeles că respinge și vaccinurile.

„Ne păstrăm vibrația înaltă prin iertare, recunoștință, dăruim cu generozitate celor în nevoie, ne creștem iubirea și compasiunea și o dîruim cu drag, necondiționat, ne rugăm. Ieșim în aer liber, în weekenduri mergem la țară, la munte, în locuri curate, petrecem timp cu oameni curați, înțelepți, buni. Râdem, dansăm, desenăm, ne jucăm. Lucrăm ceva manual, pentru a ne manifesta creativitatea și randarea.

Cine știe, meditează sau stă în liniște și contemplă ceva spectaculos, cerul, răsăritul, munții, marea, râul. Astfel, vom refuza tot aurul din lume, «iubirea» falsă, manipulatoare, faima, vaccinurile, minciuna, frica, furia, inconștiența. Ne vom crește legătura cu sufletul nostru, îl vom (re) găsi și (re)cunoaște și ne va fi atât de drag de el, încât vom face orice să îl păstrăm. Lumină și iubire!”, a mai scris Ozana Barabancea pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`