Prima pagină » Cultural » Mozaic muzical » Ozana Barabancea, în doliu. Ce a pățit îndrăgita artistă

Ozana Barabancea, în doliu. Ce a pățit îndrăgita artistă

13 oct. 2020, 09:28,
BZI.ro, în Cultural

Ozana Barabancea este în doliu. Fanii artistei s-au îngrjiorat când au văzut ultima postare a acesteia de pe Instagram. Aceasta a anunțat printr-p fotografie neagră faptul că trece prin momente extrem de dificile.

 O persoană dragă ei s-a stins din viață, iar vedeta regretă teribili.

Ozana Barabancea este în doliu. Artista și-a îngrijorat fanii

Imaginea pe care a postat-o Ozana Barabancea pe Instagram a fost însoțită de o descriere care îi arată cu exactitate sentimentele. Cântăreața a pus lângă imaginea neagră o serie de emoticoane triste cu lacrimi în ochi, ceea ce arată că trece prin clipe extrem de grele.

Postarea i-a îngrijorat imediat pe internauți, pentru că vedeta nu a dat nicio explicație. Nu a spus cine s-a stins din viață și nu a oferit detalii.

Fanii acesteia au fost extrem de curioși să afle ce s-a întâmplat cu aceasta, dar i-au și respectat tristețea și nu au fost agasanți. Au încercat să îi aline durerea si i-au transmis incurajări.

Ozana nu a vrut să le ofere nicio explicație, însă este clar ca trece prin clipe extrem de dureroase după ce a pierdut o persoană dragă.

Cine este persoana după care Ozana Barabancea ține doliu

Chiar dacă nu se știe sigur este probabil ca persoana pe care vedeta a pierdut-o să fie chiar mătușa sa. Cu doar câteva zile în urmă, Ozana Barabancea le-a cerut urmăritorilor săi de pe paginile de socializare să se roage, dar și să doneze sânge pentru mătușa ei care se afla într-o stare critică pe patul de spital.

Apelul sfâșietor al vedetei a fost realizat prin intermediul unei fotografii făcută într-un centru de transfuzie sanguină, unde a mers astăzi ca să doneze sânge pentru mătușa sa. Ortansa Perju este în prezent în grija medicilor de la Spitalul Județean Constanța și cine dorește să doneze sânge pentru ea, poate merge la orice centru de transfuzie sanguină din România, menționând însă numele rudei Ozanei Barabancea.

“(…). Am nevoie de ajutor! Vă rog din suflet azi, de Sf Ioan Botezatorul, mătușa mea este într-o situatie foarte delicata de viață! Are nevoie de sânge! Se numeste Perju Ortansa și este internată la Spitalul Județean Constanța sectia Medical 2! Menționez că puteți dona de la orice centru de transfuzii de oriunde din țară specificând datele sale menționate mai sus! Vă mulțumesc cu recunoștință! Dumnezeu să vă binecuvânteze!!” este mesajul scris de celebra artistă pe contul ei de Instagram.

Ozana Barabancea – criticată că își editează pozele

Ozana Barabancea a reacționat după ce a fost criticată de internauți. Aceștia i-au atras atenția că își editează mult prea mult fotografiile pe care le postează în mediul online. Ozana Barabancea postează numeroase fotografii pe rețelele de socializare. Însă, internauții i-au spus că îşi editează prea mult pozele și foloseşte prea multe filtre.

Astfel, la ultimele imagini postate de vedetă pe pagina de socializare nu au întârziat să apară criticile. Persoanele care au comentat au observat anumite detalii care nu concordă cu realitatea.

„Doamna Barabancea, sunt un om căruia nu-i place să îşi dea cu părerea, însă trebuie să vă spun că unele poze, şi cea la care comentez acum, sunt destul de prost editate. Nu ai cum să fi atât de slabă şi cu mâinile atât de groase. ? Nu o luaţi personal, am vrut doar să va spun adevărul. (…) Îmi pare rău, dar poza este nereuşită (mâinile şi picioarele sunt prea groase în comparaţie cu talia) (…) Dvs sunteţi oricum o frumoasă… nu cred că aveţi nevoie de trucaj!? (…) Ce s-a întâmplat cu faţa ta? De ce îţi editezi atât de mult pozele? (…) Mai uşor cu faceapp-ul. Dumnezeu ne-a creat după chipul şi asemănarea Lui, deci zic să te iubeşti şi să te arăţi exact aşa cum eşti tu pentru că eşti FRUMOASĂ fără faceapp”, au scris urmăritorii vedetei în mediul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *