Prima pagină » Cancan » Ozana Barabancea, dată afară de la „Te cunosc de undeva”. Motivul pentru care nu a mai făcut parte din juriu

Ozana Barabancea, dată afară de la „Te cunosc de undeva”. Motivul pentru care nu a mai făcut parte din juriu

18 sept. 2024, 09:47,
în Cancan

Ozana Barabancea a povestit într-o emisiune TV ce a simțit când a fost dată afară de la „Te cunosc de undeva”. Îndrăgita soprană susține că nu a primit deloc explicații de la șefii postului de televiziune. Totuși, Ozana Barabancea a considerat că producătorii emisiunii au dorit la acea vreme o împrospătare a imaginii juraților.

Ozana Barabancea este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Aceasta are o carieră de succes în muzică și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Dincolo de lumina reflectoarelor, Ozana Barabancea ascunde o poveste de viață impresionantă.

Ozana Barabancea, dată afară de la „Te cunosc de undeva” fără nicio explicație

Ozana Barabancea nu cunoaște nici acum motivul pentru care a fost concediată de la emisiunea „Te cunosc de undeva”. Totul s-a întâmplat chiar înainte de filmările pentru sezonul 5. Renumita soprană a dezvăluit că producătorii nu i-au reproșat nimic, însă au simțit nevoia de ceva nou, potrivit Fanatik.

Vedeta de la Antena 1 a trecut prin această situație neplăcută în urmă cu 10 ani, dar nu a uitat nici acum. Cântăreața nu a primit nicio explicație de la șefii postului de televiziune, care au mai dat afară alți doi artiști atunci.

„Am fost date afară trei persoane din patru așa, pe nepusă masă, neștiind. Ne-am trezit că nu trebuie să mai mergem la repetiții, la filmare. Probabil că s-a dorit o împrospătare a imaginii juraților, nu știu. Niciodată nu mi s-a dat o explicație.

Nu știu dacă neapărat a fost un motiv financiar. Nu cred. Cred că s-a dorit împrospătarea imaginii juriului, dar s-a revenit la vechea formulă și se pare că asta este formula potrivită”, a mărturisit Ozana Barabancea în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Decizia luată de Antena 1 a supărat-o foarte tare

Ozana Barabancea a fost extrem de furioasă după decizia luată de Antena 1, când a fost înlocuită de Monica Anghel. Totul s-a întâmplat la începutul anului 2014, când se pregăteau filmările pentru sezonul 5.

Renumita soprană nu a fost singura care a plecat acasă, la acea vreme fiind dați afară și Andreea Bălan și Aurelian Temișan. Producătorii au decis ca la pupitru să vină Delia Matache și Pepe, care făceau parte din varianta inițială.

Supărată că a fost eliminată de la masa juriului, artista a scris un mesaj dur pe social media. În prezent, regretă lucrurile pe care le-a spus având în vedere că și-a ocupat din nou scaunul de la pupitru.

„Cred că am vrut să fiu rea și mi-a ieșit. Îmi pare rău, acum nu aș mai face asta sau poate aș privi altfel situația. Omul când este supărat, când este frustrat… evident că m-a durut. M-a durut pentru că eu m-am simțit mereu omul potrivit la locul potrivit și știam că fac bine ceea ce fac. Totul este bine când se termină cu bine. Deci, iată-mă din nou la masa juriului”, a mai spus Ozana Barabancea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *