Prima pagină » Cancan » Ozana Barabancea, criticată pe vremea când era grasă. ,,Dacă îmi spuneai că sunt grasă, mă jigneai îngrozitor și te și uram la momentul ăla…”

Ozana Barabancea, criticată pe vremea când era grasă. ,,Dacă îmi spuneai că sunt grasă, mă jigneai îngrozitor și te și uram la momentul ăla…”

12 apr. 2022, 09:59,
în Cancan

Celebra artistă Ozana Barabancea a fost aspru criticată pe vremea când era grasă. Vedeta a suferit enorm în urma replicilor dure ale celor din jur, dar a reușit să îi uimească pe toți după ce a slăbit spectaculos. Soprana a trecut în ultima vreme prin transformări fizice deosebite și în prezent se mândrește cu o siluetă perfectă. Puțini sunt cei care știu cum este vedeta dincolo de lumina reflectoarelor și cum reușește să îmbine cariera artistică cu viața de familie.

Ozana Barabancea, critici dure pe vremea când era grasă

Una dintre cele mai apreciate vedete din România, Ozana Barabancea, a avut parte de critici și replici dure pe vremea când era grasă. Artista a fost la un pas de depresie și a început în urmă cu câțiva ani o luptă cu propria persoană pentru a scăpa de kilogramele în plus. Vedeta a luat o decizie surprinzătoare și a optat pentru o operație de micșorare a stomacului. După intervenție, Ozana Barabancea și-a schimbat complet stilul de viață și a reușit să slăbească spectaculos.

În prezent, jurata emisiunii ,,Te cunosc de undeva” are un fizic de invidiat și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Artista își surprinde fanii cu fotografii în ținute provocatoare, care îi pun în evidență formele fără cusur.

Recent, Ozana Barabancea a vorbit despre perioada grea în care a încercat să scape de kilogramele în plus, mărturisind cât de mult a schimbat-o mental noua înfățișare.

,,Mâncam compulsiv, fără să mă mai gândesc, mâncam fără să fiu conștientă de faptul că îmi fac rău și s-a întâmplat să iau proporții. Și dacă îmi spuneai că sunt grasă, mă jigneai îngrozitor și te și uram la momentul ăla. Și atunci am zis că trebuie să fac ceva, dar mă simțeam sufocată. Am ținut cură de slăbire și ajunsesem prima oară să slăbesc 40 de kilograme, după care m-am îngrășat și mai tare, apoi iar am slăbit, iar jonglatul ăsta m-a supărat și am zis stop joc, hai să ne operăm.”, a declarat vedeta tv.

Mai mult, Ozana Barabancea a optat și pentru alte intervenții estetice până să ajungă la forma fizică mult dorită. În prezent, aceasta se declară mulțumită de fizicul ei și are grijă să se mențină în formă.

,,Mi-a fost foarte greu să mă mişc, fiind foarte grasă, oboseam foarte repede. Nu a fost o decizie simplă, dar sunt cu totul şi cu totul alt om.”, s mărturisit soprana.

Printre vedetele care fac furori cu fizicul de invidiat se află și Andra Măruță. Aceasta atrage privirile tuturor când apare pe scenă și își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze provocatoare. Și frumoasa artistă Andreea Bănică arată spectaculos și postează fotografii incendiare pe Instagram. Vedeta se menține în formă și se bucură din plin de aprecierea publicului.

Ce spune frumoasa artistă despre provocările vieții de familie

La vârsta de 52 de ani, Ozana Barabancea se declară o femeie împlinită. În pofida momentelor grele din viața privată, soprana se bucură din plin de viața de familie și se mândrește cu cei doi copii. Aceasta a divorțat de partenerul ei de viață, care a înșelat-o pe vedetă, iar de atunci artista nu a dorit să se mai recăsătorească.

Ozana Barabancea a mărturisit că se dedică în totalitate copiilor ei de care este tare mândră. Jurata de la ,,Te cunosc de undeva” are mai multe proiecte de succes și reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie. Recent, aceasta a vorbit despre copiii săi, dezvăluind ce talente au aceștia.

,,Andrew este foarte talentat, și fiica mea, Gloria, care este pianista de clasă. Mă simt și eu tânără la 53 de ani. Am mare încredere în ei. (…) Copiii mei au fost îndrumați să urmeze acest drum, pentru că au toate datele native necesare, cât și sfaturile mele. Pentru viitorul apropiat pregătim un concert unde eu voi dirija orchestra și Gloria va fi solistă. Și Andrew face parte din acest proiect, el acompaniindu-mă pe mine în cadrul orchestrei, când eu voi cânta vocal.”, a mărturisit vedeta tv.

De viața de familie se bucură din plin și celebra prezntatoare Gabriela Cristea. Aceasta se declară o femeie fericită alături de soțul ei, Tavi Clonda, iar de când au devenit părinți, cei doi radiază de fericire. Moderatoarea tv a fost criticată de-a lungul timpului pentru aparițiile îndrăznețe în showbiz-ul autohton, însă aceasta nu ține cont de replicile dure ale celor din jur și își asumă trecutul controversat.

Îndrăgita artistă Ozana Barabancea a fost aspru criticată pe vremea când era grasă, dar în prezent își surprinde fanii cu silueta de invidiat după ce a slăbit spectaculos. Vedeta nu ține cont de vârstă și se bucură din plin de viață. Aceasta este extrem de apreciată de publicul autohton și de colegii de breaslă.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`