Prima pagină » Radio » Actualitate » Ozana Barabancea a trecut printr-un divorț dureros! A fost lăsată gravidă, înșelată și părăsită

Ozana Barabancea a trecut printr-un divorț dureros! A fost lăsată gravidă, înșelată și părăsită

18 iul. 2023, 12:35,
în Radio

Ozana Barabancea a trecut printr-un divorț dureros, în urmă cu aproape 20 de ani, din cauza infidelității bărbatului cu care are doi copii! La acea vreme, solista era însărcinată cu fiica ei Gloria, însă nu a putut trece peste faptul că a fost înșelată. În prezent, Ozana Barabancea este în relații bune cu fostul soț, de dragul copiilor pe care îi au împreună.

Ozana Barabancea are la activ o căsnicie, care s-a încheiat în 2004, după ce și-a prins soțul că o înșela. În vârstă de 53 de ani, jurata de la „Te cunosc de undeva” are doi copii cu fostul soț, Sorin Terente. Cei doi s-au iubit mult în tinerețe, însă, din cauza infidelității bărbatului, artista a ales să divorțeze.

Ozana Barabancea a trecut printr-un divorț dureros

Ozana Barabancea este o fire extrem de discretă atunci când vine vorba despre viața personală. Artista este mamă a doi copii, Gloria și Andrew, pe care îi are împreună cu fostul partener de viață, Sorin Terente. Chiar dacă a fost o dragoste nebună între ei, fostul soț a călcat strâmb, iar cântăreața nu a mai putut răbda.

În anul 2004, cei doi au ajuns în fața notarului. Deși, în prezent, au o relație bună datorită copiilor, jurata de la emisiunea „Te cunosc de undeva”, difuzată pe Antena 1, a suferit mult atunci când a decis să se despartă de bărbat.

Ozana Barabancea și Sorin Terente s-au cunoscut pe scenă, ea fiind solistă vocală, el pianist. Cum bărbatul i-a fost infidel vedetei, nu a mai fost cale de întoarcere. Cu toate că au încercat să repare lucrurile, singura soluție a fost să se despartă. La vremea respectivă, divorțul și-a pus amprenta semnificativ asupra Ozanei Baranbancea. Însă, odată cu trecerea anilor, au găsit o cale pentru a se înțelege și au păstrat o relație de prietenie de dragul copiilor.

„Mi-a fost foarte greu. Au fost niște momente cumplit de grele. Două zile, la operă, stăteam cu partitură în mână și nu puteam să cânt nimic. Nu mă puteam concentra. Ne-am iertat și cu fostul soț”, își aduce aminte Ozana Barabancea.

Înșelată cu o prietenă

Cu toate că a durut-o enorm de mult trădarea bărbatului iubit, vedeta l-a iertat pe pianist și au reluat relația, fără a se mai căsători. Întâmplarea a făcut ca finalul să fie inevitabil, iar cei doi au ajuns din nou la despărțire. Astfel, conform informațiilor apărute în presă, Ozana l-ar fi prins pe soțul său în pat cu una dintre prietenele ei.

„A venit și cu prietena lui la noi, am mâncat cu toții la masă. Nu o consider o străină, femeia nu are nicio vină că am divorțat. E o fată civilizată, când ne strângem toți râdem de ne tăvălim pe jos”, a declarat Ozana Barabancea, în urmă cu ceva timp.

Jurata de la „Te cunosc de undeva” a ales să nu-și refacă viața, după despărțirea de tatăl copiilor săi.

„Copiii au suferit în urma acestui divorț, erau mici atunci. El a fost un bărbat frumos și consecințele frumuseții masculine s-au revăzut în viața lui. A fost mare iubire între noi, am cântat împreună în Anglia, au fost momente foarte frumoase. Acum el are a treia nevastă, s-a terminat, gata”, a mai mărturisit Ozana Barabancea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *