Prima pagină » Cancan » Ozana Barabancea a dat detalii despre divorț. Pe fostul soț l-a iertat, însă nu și pe prietena ei

Ozana Barabancea a dat detalii despre divorț. Pe fostul soț l-a iertat, însă nu și pe prietena ei

17 sept. 2024, 14:29,
în Cancan

Ozana Barabancea a dat recent detalii despre divorț și a vorbit despre cel mai mare regret al său, căsnicia eșuată. Cu toate acestea, recunoaște că și ea a avut o parte din vină, și anume faptul că nu a avut răbdare. În ceea ce-l privește pe fostul soț, Ozana Barabancea susține că l-a iertat că a înșelat-o cu cea mai bună prietenă a ei.

Profesoară de canto, solistă de jazz și dirijoare, Ozana Barabancea este o personalitate care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Mai mult, carismatica jurată de la „Te cunosc de undeva!” arăta total diferit la începuturile carierei. Pe atunci, Ozana era blondă și avea un trup ca tras prin inel, potrivit LPF.

Ozana Barabancea, detalii despre divorț

Ozana Barabancea, divorțată acum circa 20 de ani, a vorbit în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, despre cel mai mare regret al său, singurul „examen important” pe care l-a picat: căsnicia sa. La ani distanță, vede altfel lucrurile, recunoscând că nu a avut suficientă răbdare.

„Cred că o soție bună trebuie să aibă răbdare cu soțul ei. Cred că aș fi putut fi o soție mai bună. Poate ar fi meritat să fiu o soție mai bună”, a spus ea în emisiune.

„Nu am fost în stare să am răbdare, am fost foarte impulsivă. Am regretat enorm. L-am iubit enorm și l-am considerat cel mai frumos și cel mai minunat bărbat și soț până să nasc, pentru că atunci s-au stricat lucrurile între ei”, mai spuine artista.

La două săptămâni după ce l-a adus pe lume pe Andrew au început să apară discuțiile între Ozana și soțul ei.

Întrebată de Denise Rifai care a fost examenul cel mai important pe care NU l-a trecut pe parcursul vietii sale, artista a oferit un răspuns cât se poate de tranșant. Un răspuns care adună în el multă tristețe, pentru că acum este în stare să recunoască faptul că ruptura a durut-o mult și foarte greu a trecut peste acest episod de viață.

„Căsnicia mea. Pentru că n-am fost în stare să-mi țin căsnicia… Deci dacă am picat în viață la ceva, acesta a fost examenul”, a explicat Ozana Barabancea.

Ozana Barabancea l-a iertat pe fostul soț

Artista, care a aflat că era însărcinată cu al doilea copil, Gloria, când era deja în divorț (motiv pentru care mulți i-au sugerat să facă întrerupere de sarcină, posibilitatea pe care ea nici nu a vrut să o ia în calcul), s-a referit și la momentul în care l-a surprins în pat pe fostul soț, Sorin Terinte, cu cea mai bună prietenă a sa.

Artista a ținut să specifice faptul că așa s-au petrecut lucrurile, doar că ei erau deja divorțați. Practic, nu a înșelat-o, dar realitatea e că s-a simțit trădată, pentru că Violeta, femeia aleasă de fostul ei soț, era cea mai bună prietenă a ei.

„Trebuie să rectific o treabă. Eu eram deja divorțată de el când l-am prins cu Violeta, prietena mea cea mai bună, dar aveam o relație foarte frumoasă, adică nu aș fi crezut că o să trădeze în halul ăsta. M-a durut foarte tare. Eu cred în prietenia între femei, între femei divorțate! Nu între femei, una măritată și alta divorțată”, a declarat jurata de la „Te cunosc de undeva”.

Anii au trecut, trauma s-a mai estompat, dar așa ceva Ozana nu poate uita.

„Important este că pe el l-am iertat, pe ea nu cred”, mai spune Ozana Barabancea.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`