Prima pagină » Cultural » Ozana Barabancea a cucerit multe inimi în tinerețe. Ce spune artista despre divorțul dureros prin care a trecut cu mulți ani în urmă

Ozana Barabancea a cucerit multe inimi în tinerețe. Ce spune artista despre divorțul dureros prin care a trecut cu mulți ani în urmă

27 dec. 2022, 10:24,
BZI.ro, în Cultural

Ozana Barabancea a cucerit multe inimi în tinerețe. Îndrăgita cântăreață a făcut furori în lumea artistică încă de la începutul carierei sale. Vedeta a trecut de-a lungul timpului prin multe provocări în carieră, dar și în viața privată. Ozana Barabancea a reușit în pofida momentelor grele să se reinventeze și a demonstrat tuturor că este o femeie puternică. Iată ce spune artista despre divorțul dureros prin care a trecut cu mulți ani în urmă.

Ozana Barabancea a cucerit multe inimi în tinerețe

Ozana Barabancea este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta are o carieră impresionantă în muzică și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Aceasta a făcut furori încă din tinerețe și a atras multe priviri în lumea artistică românească.

La vremea respectivă, Ozana Barabancea se dedica profesiei sale pentru a-și îndeplini cel mai mare vis, acela de a ajunge o cântăreață faimoasă. Pe vremea când era tânără, artista avea un cu totul alt look, fiind blondă, cu păr lung și cu o siluetă fără cusur. Vedeta a cucerit inimile multor bărbați, însă a fost mereu discretă în privința planului amoros.

Celebra cântăreață a fost căsătorită cu Sorin Terinte, de care a divorțat în anul 2004, după ce a aflat că soțul ei o înșela cu cea mai bună prietenă a sa. Ozana Barabancea și fostul soț au împreună doi copii care au moștenit talentul artistic al mamei lor celebre. După divorțul dureros și șocul suferit pe plan personal, îndrăgita soprană nu a dorit să își mai refacă viața deși copiii săi au încurajat-o foarte mult.

„Nu, exclus. Copiii şi-ar dori foarte mult, ei mi-au spus tot timpul… Trebuie să îmi mai doresc şi eu, asta e ideea. Mi-e foarte bine aşa cum e. Dacă n-a fost să fie… Eu sunt foarte bine aşa cum sunt!”, a declarat aceasta.

O altă vedetă care a trecut printr-un divorț dureros este Sonia Trifan. Celebra creatoare de modă s-a despărțit de soțul ei din cauza plecărilor partenerului ei de viață în delegații și cantonamente. De momente grele în viața privată a avut parte și celebra cântăreață Diana Matei. Aceasta a fost la un pas să se despartă de soțul ei, Marian Cleante, însă a reușit să treacă peste problemele din mariaj. În prezent, cântăreața se declară o femeie împlinită la vârsta de 40 de ani și se bucură din plin de viață.

Cum se înțelege vedeta cu fostul soț

Ozana Barabancea a suferit enorm după divorțul de Sorin Terinte, tatăl copiilor săi. Aceasta a mărturisit că infidelitatea partenerului ei de viață a fost cauza care a dus la despărțire. Artista nu a mai păstrat legătura cu fostul soț, care acum este la al treilea mariaj.

„Copiii au suferit în urma acestui divorț, erau mici atunci. El a fost un bărbat frumos și consecințele frumuseții masculine s-au revăzut în viața lui. A fost mare iubire între noi, am cântat împreună în Anglia, au fost momente foarte frumoase. Acum el are a treia nevastă, s-a terminat, gata. Ne vorbim, dar nu ne mai întâlnim să nu o supărăm pe actuala nevastă, dar e bine că se întâlnește cu copiii. Tata e tata, indiferent cât de rău este. Eu le-am făcut o educație clară copiilor de mici.”, a mărturisit celebra soprană.

Ozana Barabancea a făcut furori în tinerețe și a cucerit publicul cu vocea sa deosebită și energia debordantă. Artista a trecut peste suferințele din viața privată, iar în prezent se dedică profesiei sale muzicale și celor doi copii de care este tare mândră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *