Prima pagină » Cancan » Ozana Barabancea a ajuns la Poliție. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Ozana Barabancea a ajuns la Poliție. Ce s-a întâmplat cu vedeta

23 aug. 2020, 07:46,
BZI.ro, în Cancan

Ozana Barabancea a ajuns la Poliție. Vedeta este hărțuită și terorizată de o persoană care a făcut un cont de socializare în numele ei. În ultima vreme, persoana respectivă a devenit foarte agresivă iar Ozana pune acest comportament pe semaa pandemiei.

Ozana Barabancea a recurs la un gest neașteptat, astfel că s-a decis să facă o sesizare la Poliție. Vedeta se plânde că a fost terorizată zile la rând. Drama a început când un individ și-a făcut cont cu numele artistei și a început să facă glume la adresa ei. Ținta acestei persoane erau fotografiile modificate în exces de Ozana, dar și alte motive.

Ozana Barabancea a ajuns la Poliție

„Eu am fost abordată de o persoană acum două săptămâni, cred ca era o puștoaică, ce și-a manifestat dorința de a mi face o pagină de fani. Eu am refuzat-o! A devenit agresivă și mi-a tot scris de pe 7-9 conturi! Am apucat să i le raportez la timp! Apoi și-a facut cont cu numele meu pe Tik Tok! Apoi, aici a făcut tot felul de grupuri în care eu sunt ținta miștourilor ei!

Cred că acest comportament e de la pandemie, încerc să-i găsesc o scuză, dar cred că e imposibil! Am simțul umorului și țin la glumă, dar asta e instigare la ură, e blasfemie și mi-a pierit orice zâmbet. Am făcut sesizare la poliție și vor fi identificate toate IP-urile și toți vor răspunde in fața legii”, a scris Ozana Barabancea pe contul ei de Instagram.

Fiindcă au deranjat-o destul de rău aceste glume „nesărate”, Ozana a considerat că este cazul să apeleze la Poliție. Vedeta a mărturisit că fata care și-a făcut cont cu numele ei a devenit extrem de agresivă și că ceea ce face tânăra este blasfemie.

Ce spune despre noua intervenție estetică

Recent, Ozana a făcut o postare pe contul său de Instagram, iar fotografia a venit însoțită de mesajul care a confirmat faptul că urmează o nouă intervenție estetică. Vedeta are de gând să-și contureze pomeții și să-și ridice sprâncenele.

„Am revenit in cabinetul doamnei doctor pentru o nouă ședință de înfrumusețare. Pentru că îmi doresc ca pomeții mei să fie un pic mai conturați și sprâncenele mai ridicate, mi s-a recomandat procedura cu fire PDO. Rezultatul este unul foarte natural cu timp de recuperare minim, cu alte cuvinte, de a doua zi voi arata ca o păpușică. ?”, a scris Ozana Barabancea.

Acum, după ce Ozana Barabancea a ajuns la Poliție, rămâne de văzut cum se va rezolva acest caz de hărțuire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *