Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ovidiu Lipan Țăndărică despre relația cu Corina Chiriac: A fost o romanță, o trăire unică, care sigur a lăsat și urme
Ovidiu Lipan Țăndărică despre relația cu Corina Chiriac: A fost o romanță, o trăire unică, care sigur a lăsat și urme

Ovidiu Lipan Țăndărică despre relația cu Corina Chiriac: A fost o romanță, o trăire unică, care sigur a lăsat și urme

24 mart. 2022, 09:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Ovidiu Lipan Țăndărică a fost invitat duminică, 6 martie, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la 22:30, la Kanal D. Artistul a povestit despre viața lui profesională, dar și personală. Și-a adus aminte chiar și de povestea de dragoste pe care a trăit-o cu Corina Chiriac, artista care acum are 72 de ani.

La doar 15 ani, Ovidiu Lipan Țăndărică devenea bateristul trupei de rock Roșu și Negru, la 22 de ani se alătura legendarei trupe Phoenix, odată cu înregistrarea albumului Cantafabule, iar împreună cu colegii de trupă, în anul 1977, fugea în Germania, întorcându-se în țară după Revoluția din ‘89.

În anul 2000, Ovidiu Lipan Țăndărică s-a întors definitiv în România și a continuat proiectele muzicale cu trupa Phoenix, dar și cu Fanfara Zece prăjini, Stelu Enache, IRIS și Bosquito. Nu doar viața lui profesională a fost destul de încărcată, ci și viața personală.

Ovidiu Lipan Țăndărică este divorțat și are un fiu, pe Alexander, care l-a făcut bunic.

Pe când avea doar 19 ani, s-a îndrăgostit de Corina Chiriac, o poveste de iubire despre care are numai cuvinte frumoase.

”Întâlnirea a fost un fior mai special, a fost o perioadă adolescentină, eu aveam 19 ani, ea puțin mai mult. Arăta foarte bine, eram topit.

A fost o perioadă foarte frumoasă, o romanță, o trăire unică care sigur a lăsat și urme. Nu am decât lucruri frumoase.”, a mărturisit Ovidiu Lipan Țăndărică în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Întrebat ddacă a cerut-o pe Corina Chiriac în căsătorie, Ovidiu Lipan Țăndărică nu a oferit un răspuns clar.

”Eu cred că nici nu mai trebuia. Era atât de departe ce am trăit și atât de puternic încât nu am cuvinte.”, a mai declarat Ovidiu Lipan Țăndărică în emisiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *