Prima pagină » Stiri si curiozitati » Oul te scapă de farmece și blesteme. Cum să efectuezi corect ritualul și când acesta trebuie făcut

Oul te scapă de farmece și blesteme. Cum să efectuezi corect ritualul și când acesta trebuie făcut

17 iun. 2022, 13:51,
în Stiri si curiozitati

Tot mai multe persoane spun că oul te scapă de farmece și blesteme. Adesea vorbim despre energii negative, puterea gândirii sau influențe rele care se manifestă în viața noastră. Chiar și unii psihologi au început să recunoască existența forțelor supranaturale și mulți oameni se plâng că viețile lor au fost distruse de ochiul rău. Acest articol vorbește despre una dintre cele mai puternice tehnici de curățare a energiei negative care poate aduce pacea, liniștea înapoi în casa ta.

Orice energie dăunătoare care ne afectează poate fi curățată și absorbită de un set de celule care nu au fost încă transformate în viață. Ouăle sunt extrem de puternice pentru vrăji, sunt folosite atât pentru vrăjire, cât și pentru apărare. Ouăle sunt folosite și în magia neagră pentru vrăji de dragoste, așa că te sfătuim să fii foarte atent când le folosești.

mai multe lumanari si o carte pentru vraji pe o masa

Orice energie dăunătoare care ne afectează poate fi curățată și absorbită de un set de celule care nu au fost încă transformate în viață

Oul te scapă de farmece și blesteme. Ritual de curățare cu ajutorul acestora

Oul elimină vraja și ochiul rău, dar nu întotdeauna. Ai nevoie de credință că ritualul de curățare te va ajuta. De asemenea, contează și zodia persoanei care a făcut o vrajă asupra ta. Vei ave nevoie de mai multe obiecte pentru ritual. În primul rând, un ou proaspăt crud, unele culturi folosesc ouă negre de găină, un pahar cu apă minerală,  un simbol al credinței tale, cruce, rozariu, tămâie, o lumânare albă și apă sfințită.

Poți elimina vraja și ochiul rău atât de la tine, cât și de la persoana dragă. Ritualul este simplu, necesită doar concentrare și credință. Dacă nu aveți un altar, creați unul improvizat acoperind masa cu o bucată de material alb și așezând pe ea toate obiectele rituale. Aprinde o lumânare. Apelați spiritele gardiene să vă ajute sau să spuneți o scurtă rugăciune.

vrajitoare care tine mainele pe un glob luminos fiind inconjurata de lumanari

Ouăle sunt extrem de puternice pentru vrăji, sunt folosite atât pentru vrăjire, cât și pentru apărare

Luați oul în mână și stropiți-l cu apă sfințită dacă îl aveți. Cere-i Domnului să îndepărteze cu acest ou toată energia negativă, ochiul rău și bolile care ți-au acaparat viață. Treceți oul peste corp de sus în jos, din cap până în picioare. În tot acest timp, citiți o rugăciune adresată Sfântului Efrem cel Nou sau una grabnic ajutătoare.

Continuați să mutați oul de sus în jos, încercând să acoperiți întreaga suprafață a corpului. Oul nu trebuie sa atingă pielea, doar dacă suferi de dureri fizice severe, poți pune oul direct pe locul în care simți disconfort. De asemenea, este bine să știi ce zodie e persoana care are ochi rău.

De câte ori să faci ritualul? Cum să înțelegi că cineva gândește rău despre tine

Când ați terminat, aruncați oul cât mai curând posibil. Se recomandă să o rupeți la răscruce. Dacă acest ritual nu ajută, poți consulta un preot, un clarvăzător, un specialist în energie, pentru că s-ar putea să ai o vrajă puternică asupra ta.

o papusa din material pe o masa de ritual inconjurata de lumanari

Ouăle sunt folosite și în magia neagră pentru vrăji de dragoste, așa că te sfătuim să fii foarte atent când le folosești

Ritualul trebuie să se țină trei zile, în momentul în care luna nouă este vizibilă pe cer, în prima marți, joi și sâmbătă. Înainte de a scăpa de negativitate pe cont propriu, trebuie să excludeți toate bolile, să vizitați un medic și să treceți prin toate studiile medicale. Uneori, medicii nu găsesc boli grave, dar persoana totuși se simte rău. În acest caz, motivul poate fi în ochiul rău.

Există mai multe semne care pot arăta că cineva gândește rău despre tine, că ești afectat de energia negativă sau de ochiul rău. În primul rând, ai dureri de cap severe. Ai greață sau vărsături nerezonabile. Te lupți cu toți cei care îți ies în cale. Auzi sunete ciudate sau chiar voci în casă. Pierzi lucruri. Suferi de nervozitate sau anxietate.

Ai găsit recent un animal care nu te părăsește niciodată, animale moarte apar lângă tine sau, cel mai tragic, un animal drag este bolnav sau pe cale să moară. Găsești constant sticlă spartă pe drum. Ai dintr-o dată gânduri negative pe care nu le-ai avut până acum. Te simți de parcă ai fi urmărit și ai coșmaruri.

În cazul în care observi aceste semne oul te scapă de farmece și blesteme. Cu toate acestea, descântecele și blestemele sunt extrem de rare, cel mai probabil dificultățile pe care le întâmpinați pot fi rezultatul propriilor greșeli.

mai multe lumanari care ard

Oul elimină vraja și ochiul rău, dar nu întotdeauna

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *