Prima pagină » Cancan ultimă oră » Otilia Bilionera, pregătită să dea lovitura: Ce ofertă i-a făcut Pro TV

Otilia Bilionera, pregătită să dea lovitura: Ce ofertă i-a făcut Pro TV

10 dec. 2021, 10:13,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Cântăreața Otilia, cunoscută ca Otilia Bilionera, ar putea fi unul dintre participanții la noul sezon Survivor România, luat de PRO TV de la Kanal D.

Surse din cadrul trustului ceh PPF, care deține postul de televiziune, Otilia ar putea fi una dintre vedetele care ar fi semnat, deja, contractul pentru a participa la concursul ce va avea loc în Republica Dominicană.

Printre concurenții care vor participa la show-ul prezentat de Daniel Pavel se vor afla mai multe vedete precum Marian Drăgulescu, Roxana Ciuhulescu sau Cătălin Bordea.

Otilia Bilionera

Otilia Bilionera, confundată cu Theo Rose, la Masked Singer

Cel de-al doilea sezon al show-ului Masked Singer și-a consumat ultimul act, în care s-a aflat câștigătorul, în persoana Andreei Marin, care a interpretat-o pe Muma Pădurii.

Un alt personaj care a făcut furori de-a lungul concursului și care a ajuns în marea finală a fost Albina.

La fiecare ediție, Albina a umplut scena cu interpretări de neuitat. A adus energie, dar și emoție cu piesa ca „Alive” (Sia), „Born This Way” (Lady Gaga), „1234, Unde dragoste nu e” (Delia), „Zitti E Buoni” (Maneskin), „Dangerous Woman” (Ariana Grande), „Once Upon a December”  sau „Work” (Rihanna).

Cercetările detectivilor au lansat ca prim nume de vedetă aflată în spatele acestui personaj pe Otilia Bilionera. Până la urmă, s-a dovedit că de fapt personajul Albina a fost interpretat cu succes de Theo Rose.

Otilia Bilionera

Otilia Bilionera, la vârsta marilor realizări

Otilia Brumă, cunoscută ca Otilia Bilionera, s-a născut pe 13 iunie 1992, la Suceava. Cântăreața, în vârstă de 29 de ani, este o cântăreață de muzică dance, raggaetton și latino. Otilia Bilionera a dat lovitura pe piața muzicală în anul 2014, atunci când a lansat piesa Bilionera, melodie care a propulsat-o pe plan internațional. Piesa „Bilionera” a ajuns atunci să fie difuzată de radiourile din Bulgaria, Turcia, Grecia, Pakistan și India, unde în scurt timp a ajuns pe locul 1 în topuri.

Otilia a fost pasionată de muzică încă de la grădiniță. Singură la părinți, Otilia a moștenit talentul muzical de la unele dintre rudele ei. Un unchi al artistei este de profesie preot, iar altul cântă la saxofon. Totodată, unul dintre verișori este interpret de muzică clasică.

Otilia Bilionera

Bilionera a urmat cursurile Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare”, deși acest lucru nu i-a plăcut foarte mult, după cum a spus chiar frumoasa brunetă. Atunci, Otilia era o fire rebelă și reușea să intre în conflict cu toți profesorii. Bilionera a recunoscut că nu i-a plăcut foarte mult cartea și că a învățat mai mult de gura părinților.

Dacă mama ei visa ca Otilia să ajungă medic, iar tatăl ei o vedea o mare handbalistă, frumoasa brunetă a ajuns o mare cântăreață, cunoscută la nivel internațional.

Primul job al Otiliei a fost cel de asistentă TV, la vârsta de 16 ani, în cadrul televiziunii Antena 1, din Suceava.

Otilia Bilionera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *