Prima pagină » Cancan ultimă oră » Otilia Bilionera locuiește în chirie și nu are niciun bun personal, asta după ce fostul manager i-a luat totul

Otilia Bilionera locuiește în chirie și nu are niciun bun personal, asta după ce fostul manager i-a luat totul

06 iul. 2022, 22:59,
în Cancan ultimă oră

Otilia Brumă, pe numele său real, a devenit foarte cunoscută la nivel internațional după ce a lansat piesa „Bilionera”, care s-a poziționat o bună perioadă în topul preferințelor atât la noi în țară, cât și în străinătate.

Din 2014, artista a avut diferite concerte pe scene mari din lume, fiind extrem de apreciată în țări precum Bulgaria, Grecia, Turcia, Pakistan sau India. Și-a format o comunitate impresionantă de fani, drept pentru care mulți ar spune că are în conturi sume uriașe de bani, însă ea nu a rămas cu nimic după atâția ani de muncă. Unde locuiește acum?

Otilia Bilionera locuiește cu chirie

Invitată în cadrul unei emisiuni, solista spune că a colaborat, de-a lungul celor 7 șapte ani de carieră, cu nume mari din industria muzicală internațională și anume: Shaggy, Serdar Ortac, Da Fleiva, RevoltKlan, Andrea sau Deejay Fly, dar nu a rămas cu nimic după.

Se pare că de vină ar fi fost impresarul ei, care i-a luat sute de mii de euro. Același om cu care a făcut echipă atâția ani i-a intentat și un proces, iar acum a ajuns să trăiască la fel ca orice alt om de rând.

Otilia Bilionera: „N-am nimic”

În fața Mirelei Vaida, Otilia Bilionera și-a deschis sufletul și a vorbit cât se poate de sincer despre situația ei financiară. După șapte ani de carieră, domiciliul ei este tot la casa părintească, în Suceava, neavând nici măcar o mașină cumpărată.

„Mirela Vaida – Tu cu ce ai rămas după atâția ani de carieră?

Otilia Bilionera – Cu nimic!

Mirela Vaida – N-ai casă, apartamente, vile, mașini?

Otilia Bilionera – Nu! N-am nimic! În buletinul meu, domiciliul meu este încă la Suceava, la părinții mei.

Mirela Vaida – Păi și tu aici, în București, n-ai și tu o casă, o vilă cu piscină? Unde stai, în chirie?

Otilia Bilionera:- Nu, n-am! Da, în chirie.

Mirela Vaida – Nu cred!

Otilia Bilionera – Până să mă despart de iubitul meu am stat la el, cu el, dar acum că nu mai suntem… am reluat (n.r. statul în chirie)”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`