Prima pagină » Cultural » Otilia Bilionera, în ipostaze sexy pe rețelele de socializare. Câte operații estetice are celebra artistă

Otilia Bilionera, în ipostaze sexy pe rețelele de socializare. Câte operații estetice are celebra artistă

13 iul. 2022, 09:20,
în Cultural

Una dintre cele mai răvășitoare apariții din showbiz-ul autohton, Otilia Bilionera, s-a afișat recent în ipostaze sexy pe rețelele de socializare. Frumoasa cântăreață se mândrește cu un corp perfect și nu ezită să pozeze provocator de fiecare dată când are ocazia. Vedeta are o carieră de succes în muzică, însă în viața privată a avut parte de multe provocări și suferințe.

După ce s-a despărțit de iubitul arab, Otilia Bilionera s-a reinventat pe plan artistic și își surprinde admiratorii cu aparițiile sale incendiare. Multă lume se întreabă câte operații estetice are celebra cântăreață și cum reușește să se mențină în formă.

Otilia Bilionera, apariții sexy pe rețelele de socializare

Otilia Bilionera este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, dar și de peste hotare. Artista se bucură de succes la nivel internațional și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Mai mult, îndrăgita cântăreață este extrem de activă și în mediul online, iar fotografiile sale în ipostaze provocatoare pun pe jar inimile multor bărbați.

Artista se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să își etaleze formele perfecte. Otilia Bilionera se răsfață ori de câte ori are ocazia în vacanțe de lux și pozează sexy. Recent, vedeta a făcut furori pe Instagram cu fotografii incendiare, iar aprecierile internauților nu au întârziat să apară.

Dincolo de succesul în carieră, artista a trecut prin momente extrem de grele în viața privată. Aceasta a suferit enorm după ce s-a despărțit de iubitul ei arab.

,,Despărțirea mea de iubit nu e de acum, voiam să punem punct de foarte mult timp, dar am rămas în relații foarte bune cu el. Ne consultăm în continuare, noi am fost foarte mult buni prieteni în primul rând am ajuns la concluzia că nu putem să avem o relație de lungă durată deoarece noi suntem de religii diferite.Am fost o fată crescută la țară cu principii și atunci nu pot să-mi trădez familia. Vreau să cred în ceea ce cred și așa voi fi până la sfârșit. Te gândești că faci un copil și te gândești ce religie ia…”, a declarat aceasta.

În prezent, Otilia Bilionera se bucură din plin de viață și de aprecierea publicului. Artista face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor cu fizicul de invidiat și ținutele provocatoare.

Și frumoasa cântăreață Andreea Antonescu arată spectaculos și își surprinde fanii cu pictoriale îndrăznețe. O altă artistă care nu ține cont de vârstă și pozează nud este Loredana Groza. Aceasta are o carieră de succes și este extrem de apreciată de publicul autohton.

Ce spune artista despre operațiile estetice

La vârsta de 30 de ani, Otilia Bilionera are o siluetă fărăr cusur și încinge imaginația multor bărbați cu formele sale perfecte. Cântăreața a recunoscut că a apelat la ajutorul medicilor esteticieni pentru a ajunge la înfățișarea dorită și își face anual câteva intervenții de înfrumusețare.

„Implanturi, 3.000 de euro, în Turcia. Anual îmi fac două mezoterapii, 300 de euro e una, și un botox pe frunte și la ochi, în jur de 300-400 de euro. De patru ani fac. Buzele mele sunt naturale. Atât.”, a mărturisit aceasta.

Mai mult, vedeta a dezvăluit care este ritualul ei de înfrumusețare și ce reguli respectă pentru a arăta atât de bine.

,,Am devenit foarte obsedată de felul în care arăt, am foarte multă grijă. Începând cu sportul, cu dieta, cu mâncarea, tot. Dimineața mănânc doar anumite fructe, anumite alimente care mă ajută să arăt bine, iau anumite suplimente, vitamine. Folosesc un ritual de îngrijire dimineața, altul seara.”, a precizat vedeta.

Otilia Bilionera arată spectaculos și își surprinde fanii din mediul online cu fotografii în ipostaze sexy. Cântăreața se bucură din plin de celebritate și de o carieră de succes.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024