Prima pagină » Cancan ultimă oră » Otilia Bilionera i-a furat telefonul unui bărbat în Turcia! Ce explicaţii a dat

Otilia Bilionera i-a furat telefonul unui bărbat în Turcia! Ce explicaţii a dat

30 iul. 2024, 20:00,
în Cancan ultimă oră

Otilia Bilionera a făcut un gest la care nimeni nu se aştepta! Frumoasa artista a „sustras” un telefon care nu îi aparţinea. Frumoasa vedetă a făcut un gest la care nimeni nu se aștepta și care, cu siguranță, va întreține multe discuții cu tentă amuzantă printre apropiații ei.

Otilia Bilionera are o carieră fulminantă şi o viață personală împlinită. Situațiile neprevăzute se pare că se țin scai de frumoasa artistă. Reporterii Spynews au aflat informații picante, direct de la Otilia.

Otilia Bilionera, gest involuntar cu iz de cleptomanie

Celebra cântăreață ne încântă cu fiecare apariție a sa, fiind una dintre cele mai apreciate vedete cu un succes în continuă ascensiune în afara ţării.

Cu toate că intenția ei a fost cu totul alta, Otilia s-a trezit într-o postură care nu îi face cinste. Mai exact, frumoasa artistă a furat un telefon, fără voia sa.

De fapt, într-un moment de neatenţie, Otilia a luat de pe masa la care se afla un alt telefon, care nu îi aparţinea. Asta deoarece posesorul telefonului cu pricina avea același model, dar şi aceeaşi husă ca a cântăreţei.

Şi uite aşa, Otilia s-a trezit cu două telefoane în geantă. Totul e bine când se termină cu bine, iar bărbatul „păgubit” a intrat din nou în posesia telefonului său, asta după ce a făcut apeluri disperate în încercarea de a-şi găsi preţiosul obiect.

„Mi s-a întâmplat la un moment dat ce nu credeam că o să mi se întâmple. Am furat un telefon din greşeală. Telefonul respectiv avea aceeaşi husă şi l-am luat de pe masa omului şi mi l-am pus în geantă. Era efectiv acelaşi telefon şi avea aceeaşi husă ca a mea. Peste vreo jumătate de oră m-am trezit că îmi sună un telefon în geantă, doar că nu ştiam ce sună, că era alt sunet de apel. Totul s-a întâmplat în Turcia, eram cu două telefoane în geantă. După ce am vorbit la telefon cu el, i l-am dus înapoi de urgenţă. E bine că totul s-a încheiat într-un mod ok la final. Acum mi se pare amuzant”, a declarat Otilia pentru Spynews.

Frumoasa artistă va colabora cu numele grele din industria muzicală internaţională

Vara aceasta va fi în continuare una plină pentru artista noastră, care se pregăteşte intens să lanseze piese noi. Însă nu vorbim despre orice fel de piese, asta deoarece Otilia va colabora cu nume mari din industria muzicală internaţională. Vedeta ne-a povestit că va colabora cu mai mulţi compozitori de renume mondial, care îi vor scrie piese cu care va cuceri scenele lumii. Compozitorii au lucrat îndeaproape cu regele muzicii pop, Michael Jackson, iar românca noastră va merge în Suedia pentru a înregistra piesele noi.

„Vara aceasta voi munci foarte mult, sunt full. Din august, de pe 11 până pe 16 voi fi în Suedia, acolo unde voi face o sesiune de studio cu cei mai mari compozitori în viaţă, ca să zic aşa. Este vorba despre compozitori care au lucrat cu Michael Jackson. Vor compune muzică pentru mine şi voi lansa piese noi compuse de nume grele, sunt foarte entuziasmată, abia aştept să lansez piesele”, a dezvăluit artista.

Otilia îşi păstrează numele care a consacrat-o

Celebra artistă a fost implicată într-un proces cu fostul impresar, care i-a cerut să renunţe la numele ei de scenă, Bilionera. Cei doi nu au mai colaborat din anul 2020, iar de atunci, Otilia s-a luptat să îşi păstreze numele care a consacrat-o, pe care şi l-a însuşit după ce a lansat hit-ul internaţional cu acelaşi nume – Bilionera. Cântăreaţa a fost într-un final despăgubită cu sute de mii de lei iar într-un final i s-a făcut dreptate, după ani de zile în care a încercat să pună capăt războiului cu fostul impresar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`