Prima pagină » Local » Orgie în Penitenciarul Iaşi! Al doilea individ, arestat pentru că ar fi contribuit la un viol după gratii! Deţinut, bătut şi agresat sexual cu sălbăticie! (Exclusiv) – UPDATE
Orgie în Penitenciarul Iaşi! Al doilea individ, arestat pentru că ar fi contribuit la un viol după gratii! Deţinut, bătut şi agresat sexual cu sălbăticie! (Exclusiv) - UPDATE

Orgie în Penitenciarul Iaşi! Al doilea individ, arestat pentru că ar fi contribuit la un viol după gratii! Deţinut, bătut şi agresat sexual cu sălbăticie! (Exclusiv) – UPDATE

22 iul. 2020, 19:35,
Ciprian Nedelcu în Local

O adevărată orgie ar fi avut loc în Penitenciarul Iaşi! Un al doilea individ a fost arestat miercuri seară pentru că ar fi contribuit la un viol după gratii! Un deţinut s-a plâns că a fost bătut şi agresat sexual cu sălbăticie.

Orgie în Penitenciarul Iaşi! Un al doilea individ a fost arestat preventiv pentru că ar fi contribuit la un viol după gratii! Asta, după ce un deţinut a reclamat că a fost bătut şi agresat sexual cu sălbăticie! Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au admis miercuri, 23 iulie 2020, propunerea de arestare preventivă formulată de procurori pe numele lui Traian Luca.

„Instanţa admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi cu privire la inculpatul Traian Luca, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la viol şi a infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Dispune arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Traian Luca. Respinge ca neîntemeiată cererea inculpatului de luare a măsurii arestului la domiciliu sau a controlului judiciar”, au precizat judecătorii ieşeni.
Decizia nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

UPDATE: Tribunalul Iaşi a respins luni, 27 iulie 2020, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul Traian Luca, cercetat pentru complicitate la viol și lovire sau alte violențe. Decizia este definitivă.

Traian Luca, cercetat alături de Mihai Roman pentru orgia din Penitenciarul Iaşi!

Orgia din Penitenciarul Iaşi ar fi avut loc în urmă cu câteva luni. De altfel, recent, un alt fost deţinut a fost arestat preventiv pentru lovire şi viol, în acelaşi caz. Astfel, Mihai Roman a ajuns după gratii pentru o agresiune sexuală incredibilă! Magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au admis propunerea de arestare formulată de anchetatori pe numele ieşeanului.

Surse judiciare au afirmat că agresiunea sexuală a avut loc la mijlocul lunii martie 2020. Un bărbat încarcerat în puşcăria din Copou li s-a plâns oamenilor legii că a fost bătut şi violat cu ferocitate de către Mihai Roman, în timp ce cei doi se aflau în spatele gratiilor.
Din cauza pandemiei cu COVID-19 şi a stării de urgenţă, cercetările s-au desfăşurat cu dificultate. La finalizarea stării de urgenţă, ancheta a fost reluată, sesizarea ajungând la oamenii legii la finele lunii trecute. De pe 25 iunie 2020, suspectul a fost dat în căutare, deoarece se sustrăgea de la cercetări. Asta, deoarece, la începutul lunii aprilie 2020, individul a fost liberat condiţionat pentru bună purtare!

Agresiune sexuală, în Penitenciarul Iaşi! Un deţinut spune că a fost abuzat sexual!

După această orgie din Penitenciarul Iaşi, oamenii legii au început să îl caute pe suspect, pentru a-l aduce la audieri. Pe 15 iulie 2020, Mihai Roman a fost prins de poliţişti pe raza judeţului Prahova. Acesta se ascundea într-o casă dintr-un sătuc. La scurt timp, individul acuzat de comiterea acestui viol în Penitenciarul Iaşi a fost reţinut pentru 24 de ore.
El a fost încătuşat şi adus la Iaşi. Ulterior, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au propus arestarea preventivă a lui Mihai Roman, pentru lovire şi viol.
Magistraţii din cadrul Judecătoriei au admis propunerea şi au dispus arestarea preventivă a individului, pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *