Prima pagină » Magazin » Orgasm in dus: 5 tehnici simple de masturbare – 18+
Orgasm in dus: 5 tehnici simple de masturbare - 18+

Orgasm in dus: 5 tehnici simple de masturbare – 18+

05 apr. 2012, 09:39,
Echipa BZI.ro, în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:280332;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
Cada si dusul sunt printre locurile preferate ale femeilor cand se masturbeaza. Esti singura, ai parte de intimitatea necesara, iar apa fierbinte te relaxeaza si iti mangaie senzual corpul.
Iata ce tehnici de masturbare la dus prefera alte femei.
„Cand am mai mult timp la dispozitie imi place sa ma masturbez la dus. Ma asez jos si las sa curga doar un firicel de apa. Cand imi atinge clitorisul simt ca explodez. E foarte excitant. Cand sunt aproape de orgasm indepartez dusul ca sa prelungesc placerea pe care o simt. Cand nu mai pot si ajung la orgasm este cea mai intensa senzatie. Nici cu iubitul meu nu am orgasm asa de intens.” (21 de ani, intr-o relatie)
„Cand am cate o zi grea, seara ma relaxez sub dus, iar la final imi place sa ma masturbez ca sa scap de stres si tensiune. La final, cand sunt complet relaxata, maresc presiunea apei, iau dusul si il plimb pe tot corpul lasand apa sa ma mangaie. Apoi ma concentrez pe zona cea mai importanta. Tin dusul la cativa centimetri de clitoris si il las sa curga asa pana ajung la orgasm. Uneori mai folosesc si degetul, dar de obicei nu este nevoie. Am orgasm in cateva minute.” (25 de ani, singura)
„In cada ma simt cel mai bine si tot aici imi place sa ma masturbez, mai ales cand stiu ca sotul meu e in camera alatura si poate intra oricand in baie. Ma excita sa stiu ca pot fi surprinsa oricand de el. De obicei ma asez cu picioarele desfacute exact sub robinet si dau drumul la apa cu presiune maxima. Apa calda care imi cade pe clitoris ma excita atat de tare ca intr-un minut am orgasm foarte puternic.” (31 de ani, casatorita)
„Imi place sa ma masturbez in cada, dar nu folosesc dusul, cum am citit ca fac alte femei. Nu mi se pare atat de excitant. Tot cu degetele reusesc sa am cel mai puternic orgasm, iar apa din cada este cel mai bun lubrifiant.” (29 de ani, singura)
„Nu am nevoie de vibrator de cand am descoperit periuta de dinti electrica. Partea de jos vibreaza foarte placut si este rezistenta la apa, asa ca ma masturbez des cu ea. Scot capatul periutei, introduc restul in vagin si in acelasi timp tin dusul indreptat spre clitoris. Nimic nu e mai excitant de atat.” (30 de ani, intr-o relatie)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *