Prima pagină » Local » Organizaţiile studenţeşti au cerut explicaţii în privinţa limitării gratuităţii cursanților la transportul feroviar. Prefectul Judeţului Iaşi a transmis poziţia tinerilor la Guvern

Organizaţiile studenţeşti au cerut explicaţii în privinţa limitării gratuităţii cursanților la transportul feroviar. Prefectul Judeţului Iaşi a transmis poziţia tinerilor la Guvern

10 feb. 2021, 16:03,
în Local

Astăzi, PRIME Iași a reprezentat ANOSR (Alianța Națională a Organizațiilor Studențeșţi din România) într-o discuție cu Instituția Prefectului din judeţ̦ul Iași, pe tema limitărâi gratuității studenților la transportul feroviar.

„Mulțumim domnului prefect pentru deschiderea de care a dat dovadă și pentru promptitudinea cu care a acceptat invitația la dialog! Dacă Guvernul nu poate explica real și deschis de ce vrea să elimine gratuitatea studenților la transportul feroviar, poate reprezentanții Guvernului în teritoriu cunosc mai multe!”, au transmis reprezentanţii Prime Iaşi.

Organizațiile studențești membre ANOSR vor discuta în aceste zile cu prefecții măsura propusă în Guvern. În caz contrar, vor aștepta în fața prefecturilor până când aceștia sunt primiţi pentru a discuta intenția Guvernului de a elimina gratuitatea studenților la transportul feroviar.

„Astăzi colegii noștri s-au văzut cu prefecții din județul Hunedoara și județul Iași.
Prefectul județului Hunedoara, domnul Călin-Petru MARIAN și prefectul județului Iași, domnul Marian GRIGORAȘ, au transmis poziția studenților la Guvern”, se arată în mesajul studenţilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *