Prima pagină » Cancan » Oreste a dat lovitura cu terasa din Vama Veche. Cum arată după renovare și ce profit a avut

Oreste a dat lovitura cu terasa din Vama Veche. Cum arată după renovare și ce profit a avut

26 iul. 2024, 10:29,
în Cancan

Oreste Teodorescu pare să fi dat lovitura cu terasa de pe plajă din Vama Veche, deoarece afacerea îi merge „ca pe roate”. Fostul prezentator TV s-a retras de ani buni din Capitală și locuiește la casă, undeva în județul Călărași. Însă, de cum vine vara, Oreste se mută cu familia extinsă la mare, unde se ocupă de investiția lor.

Se fac 10 ani de când Oreste a decis să se retragă de pe micul ecran. S-a obișnuit să-și trăiască viața cu picioarele în nisip sau în iarbă, căci are casă cu curte și cu grădină, în județul Călărași, și o terasă pe plajă, în Vama Veche. Uite cum îi merge afacerea de la mare, care a explodat după pandemie, potrivit LPF!

Oreste a dat lovitura cu terasa din Vama Veche

Sabina, fiica lui Oreste, a dat o fugă la mare alături de fiul ei și a fost în inspecție și la celebra terasă a familiei. Oreste, soția, fiica și cumnatul dețin celebra terasă Molotov, deschisă în 2015, și care le-a adus, de-a lungul anilor, și satisfacții, dar și griji mari, mai ales în perioada pandemiei.

În ultimii ani le-a mers foarte bine, iar asta deja se vede, căci au făcut investiții. Terasa este renovată complet și îi așteaptă pe petrecăreții vamaioți. Spuneam că lui Oreste îi merge afacerea ca pe roate, iar această informație o publică, de fapt, jurnaliștii din județul Constanța, care titrează: „A explodat profitul Molotovul-ui lui Oreste, de la Vama Veche!”.

„Dacă în primii ani, profitul a fost aproape invizibil, ei bine, în ultimii doi ani acesta a explodat. Dacă în 2020, familia Oreste se lăuda cu profit de 101.234 lei, anul trecut acesta a ajuns la aproape 900.000 de lei. Și tot atât a fost și cifra de afaceri”, scria publicația replicaonline.ro.

Lui Oreste îi priește rolul de bunic

Pe Oreste Alexandru Scarlat Teodorescu îl știe și azi toată lumea, deși în 2014 a decis să se retragă de pe micul ecran. Pe atunci realiza emisiunea „Codul lui Oreste”, la Antena 2, însă televiziunea nu a fost niciodată singura lui pasiune. Jurnalist, lector universitar, consultant în comunicare, Oreste a descoperit la vârsta a doua că nimic nu se compară cu „meseria” de bunic.

Comorile lui Oreste, soția, fiica și nepoțelul, fac furori pe rețelele sociale. Liliana, soția jurnalistului, este complimentată pentru felul în care arată la 52 de ani, iar fiica lor, Sabina (28 de ani), primește aceleași aprecieri, mai ales de când a devenit mămică.

Sabina s-a măritat în 2017 cu logodnicul ei de atunci, Adi, iar un an mai târziu au devenit părinții unui băiețel pe care l-au botezat Igor. Astfel, Oreste Scarlat Teodorescu a devenit bunic la 43 de ani, iar de atunci parcă viața lui a luat alt curs. Sunt zeci de poze pe Facebook în care fostul realizator TV apare în compania micuțului, pe care efectic îl adoră. Îl plimbă peste tot, îi face toate poftele și nu singur, ci cot la cot cu soția lui, buni Liliana.

Pe timp de vară, familia își mută domiciliul la Vama Veche, iar pozele cu Igor și bunicii la plajă sunt o încântare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *