Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ordinul de protecție obținut de Marina Almășan, pus în aplicare. Ce nu mai are voie să facă Georgică Cornu

Ordinul de protecție obținut de Marina Almășan, pus în aplicare. Ce nu mai are voie să facă Georgică Cornu

12 aug. 2024, 20:00,
în Cancan ultimă oră

Marina Almășan s-a plâns o bună perioadă de timp că este terorizată de bărbatul care i-a fost partener de viață. Ulterior, a și demonstat că spusele ei erau reale, așa că a reușit să obțină un ordin de restricție împotriva lui Georgică Cornu.

Cu ceva săptămâni în urmă, în timp ce Marina Almășan declara că se teme de George Cornu, omul de afaceri spune că el nu vrea să îi facă niciun rău vedetei TVR motivând că și-a dorit să se împace cu ea și atât.

Ordinul de protecție obținut de Marina Almășan, pus în aplicare

A fost pus în aplicare ordinul de protecție obținut de Marina Almășan împotriva lui Georgică Cornu. Adrian Cuculis, avocatul vedetei TVR a intrat în direct în cadrul Știrilor Antena Stars și a vorbit despre acest subiect.

„Am solicitat aplicarea unei asemenea protecții, și a fost de acord doamna Almășan să poarte acest dispozitiv de detectare a distanței față de dânsa atâta vreme cât se aplica și dispozitivul de urmărire agresorului, cum el este denumit în mod generic în ordinul de protecție”, a spus Adrian Cuculis.

Avocatul a explicat că Georgică Cornu este monitorizat cu ajutorul unei brățări electronice, în timp ce Marina Almășan poartă mereu la ea un telefon.

„Discutăm despre două dispozitive. Dacă tu, ca victimă, nu ești de acord să porți un dispozitiv, dispozitiv înseamnă un telefon, nu altceva, nu ți se leagă nimic de picior, de mână, de cap, de absolut nimic. Pur și simplu ai un telefon pe care îl porți în geantă. Realmente este un telefon, fără niciun fel de exagerare, iar agresorul primește o brățară mai mult sau mai puțin flexibilă și se aplică în funcție de unde poate fi ea aplicată: picior, mână”, a mai spus avocatul.

Ce se întâmplă cu Georgică Cornu

În urma unui proces, instanța de judecată a decis ca Georgică Cornu să fie monitorizat cu ajutorul unei brățări electrocnice și să stea la 200 de m distanță față de Marina Almășan.

„Instanța de judecată a stabilit că la 200 m față de Marina Almășan trebuie să stea Georgică Cornu și să nu o mai urmărească la domiciliul acesteia și nici la locul de muncă. Patru luni de zile operează această interdicție. Polițiștii au aplicat această măsură, au pus-o în bună ordine, iar în momentul de față, orice fel de interacțiune, din orice fel de punct de vedere ar trebui să fie interzisă și imposibil de separat”, a mai spus Adrian Cuculis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *