Prima pagină » Cancan ultimă oră » Orașul din România despre care Dan Negru spune că este mai frumos decât Santorini: „Culorile sunt mai spectaculoase”

Orașul din România despre care Dan Negru spune că este mai frumos decât Santorini: „Culorile sunt mai spectaculoase”

31 iul. 2022, 22:00,
în Cancan ultimă oră

Dan Negru are o comunitate mare și frumoasă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii săi unde merge, povești interesante din diverse locuri, dar și pățanii sau lecții din cultură. Ei bine, prezentatorul TV a postat recent o fotografie cu el dintr-un oraș din România despre care spune că este mai frumos decât insula Santorini din Grecia.

Orașul din România despre care Dan Negru spune că este mai frumos decât Santorini

România este printre cele mai frumoase și speciale țări din Europa și are o moștenire naturală de vis, peisaje care îți taie pur și simplu răsuflarea, dar și o istorie foarte bogată. Dan Negru vizitează mereu locuri care mai de care din țara noastră și le și promovează, asta pentru că se minunează și el că mulți turiști români aleg țări străine, și nu țara noastră.

Recent, prezentatorul a postat pe rețelele sociale o poză cu el din însorita Sighișoara, una dintre cele mai populare localități ale țării noastre. Situat în inima Transilvaniei, orașul medieval românesc Sighișoara adună, an de an, sute de mii de turiști de pretutindeni.

Dan Negru și-a sfătuit urmăritorii de pe rețelele sociale să călătorească în Sighișoara, în plin sezon estival, într-o perioadă în care majoritatea dintre aceștia vizitează insulele din Grecia, ca principală destinație de vacanță. Prezentatorul TV susține cu tărie că orașul acesta este mult mai frumos decât insula Santorini.

„Am întâlnit români care merg in fiecare vară în Mykonos, dar n-au văzut niciodată Sighișoara…Nu vreau să-i șicanez iar pe fanii de Grecia, dar culorile Sighișoarei sunt mai spectaculoase decat albastrul din Santorini…”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Cum au reacționat urmăritorii

Comentariile urmăritorilor lui Dan Negru nu au întârziat să apară, astfel că majoritatea au aprobat spusele lui, adăugând că țara noastră este unică în lume, însă alții s-au plâns de cei care se află la guvernarea României. Mulți spuneau că cele două țări nu au grade de comparație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *