Prima pagină » Fun » Curiozitati » Opt povesti incredibile ale castigatorilor de la Loto!
Opt povesti incredibile ale castigatorilor de la Loto!

Opt povesti incredibile ale castigatorilor de la Loto!

29 mart. 2017, 10:40,
în Fun
a:3:{s:7:"site_id";i:4;s:6:"old_id";i:13336;s:8:"site_url";s:10:"fun.bzi.ro";}
Stefan Mandel (1992)- a inventat o formula ca sa castige
Avand in vedere numarul mare de castiguri pe care le-a obtinut, putem spune fara rezerve ca romanul Stefan Mandel, nascut in 1943, a descoperit formula matematica a castigului la Loto, reusind sa reduca numarul variantelor posibile de castig de la 8 la 3 milioane. El a castigat de 14 ori marile premii ale unor loterii din intreaga lume si a fost proclamat de ziarele internationale cel mai celebru si de succes jucator de loto. Prima oara a castigat in 1964, in Romania, 78.783 de lei. Haituit de securitatea comunista, barbatul a plecat din tara si ani la rand a tot castigat la Loto, prin diverse tari. Ultimul mare castig, in valoare de 27 de milioane de dolari, dateaza din 1992 si a fost obtinut in statul Virginia. Castigul a declansat si aici un scandal de proportii, autoritatile afirmand ca intreaga operatiune care a stat la baza obtinerii premiului a fost una profesionista si bine orchestrata.
 
Frane Selak (2003)- croatul supravietuitor
Frane Selak, s-a nascut in 1929, in Croatia si poate spune ca e cel mai norocos om din lume. Dupa ce a supravietuit unui accident feroviar, unuia aviatic, si altor cinci accidente rutiere, a castigat 1.000.000 de dolari la loterie, in 2003. Iata prin ce a trecut „norocosul” :
– In ianuarie 1962, in timp ce Selak calatorea de la Sarajevo la Dubrovnic, trenul in care se afla a deraiat si a plonjat intr-un rau inghetat. 17 pasageri au murit atunci. In timpul accidentului, Selak si-a rupt mana si a suferit cateva contuzii minore. 
– Anul urmator, in timpul unei calatorii cu avionul, usa acestuia s-a desprins in zbor iar incidentul s-a soldat cu 19 morti, dar croatul a scapat si de aceasta data. 
– In 1966, el a plonjat cu autobuzul pe care il conducea, intr-un rau, dar a scapat nevatamat. Alti patru pasageri au decedat insa. 
– In 1970, Selak a reusit sa iasa din masina inainte ca aceasta sa ia foc din cauza pompei de benzina defecte.
– Trei ani mai tarziu o alta masina in care se afla croatul a luat foc, dar el a scapat tot neatins. 
– In 1995 a fost lovit de un autobuz si, desigur, nu a suferit rani majore…
– Un an mai tarziu a sarit cu masina intr-o prapastie pentru a evita un camion si tot teafar a scapat.
 
Arnim Randass (2007)- nu i-a spus sotiei ca a castigat la Loto
In 2007, americanca Donna Campbell a inceput sa-l suspecteze pe sotul ei, cand acesta a decis sa renunte la conexiunea telefonica si la televizor. Suspiciunile femeii s-au adancit, atunci cand a descoperit o scrisoare legata de achizitionarea unei noi locuinte. Asa a aflat Donna secretul pe care i-l ascundea sotul ei, Arnim Randass: castigul de 10,2 milioane de dolari pe care il obtinuse la Loto. A cautat numele lui pe Google si a gasit un comunicat de presa al unei loterii din Florida care anunta cei 17 castigatori ai jocului. Iar numele sotului ei se afla pe lista! Partea acestuia era de 600 000 de dolari impozabili. Si cum n-a vrut sa imparta banii cu nimeni, Arnim a disparut.
 
Derek Ladner (2007) – a castigat cu doua bilete identice
In 2007, britanicii Derek Ladner si sotia lui, Dawn, au castigat 479.142 de lire pe un bilet de loterie. S-au grabit sa-si revendice premiul insa, o saptamana mai tarziu, Ladner si-a amintit ca avea doua bilete cu aceleasi numere la acea extragere. S-a prezentat si cu celalalt bilet si si-a dublat suma, pentru ca s-a ales cu doua din cele cinci parti ale potului ( fusesera 4 castigatori si 5 bilete norocoase).
 
Carl Atwood (2004) – a murit la cateva ore dupa castig
 Carl Atwood din Elwood, SUA, in varsta de 73 de ani, a decedat la cateva ore dupa ce a castigat 73.000 de dolari la un joc televizat. Din pacate, asa-zisul norocos nu a murit de batranete sau de vreun infarct provocat de emotia castigului, ci lovit de un camion.
 
William Post (1988) – s-a ales cu datorii de 1.000.000
Americanul William Post a castigat 16, 2 milioane de dolari in 1988. Ulterior a fost dat in judecata de o fosta iubita care pretindea o parte din suma. Ulterior, fratele lui a fost arestat pentru ca angajase un asasin, pentru a-l ucide, in speranta ca dupa moartea lui William va mosteni o parte din bani. Mai mult, castigatorul a cedat presiunilor unor rude si a investit banii intr-o afacere cu masini si intr-un restaurant. La un an dupa acele investitii inregistra datorii de un milion de dolari!
 
Mary Wollens (2006) – a visat numerele norocoase
Multi dintre cei care au castigat la loto au cumparat bilete dupa ce au visat cinci sau sase numere, iar Mary Wollens din Toronto, Canada este o astfel de norocoasa. Ea a visat un bilet de loterie cu sase numere si un cec urias. A pus cele sase numere la loto, desi le mai jucase in aceeasi saptamana inca o data, si a castigat doua parti din potul de 24 de milioane de dolari.
 
Timothy O`Brien (1995) – s-a impuscat de oftica
In aprilie 1995, britanicul Timothy O`Brien s-a impuscat in cap crezand ca numerele pe care le juca de obicei la Loto au fost extrase chiar in saptamana in care el nu luase bilet. Ghinionistul a murit inchipuindu-si ca a ratat un pot de 3,2 milioane de lire. Nu era insa adevarat! Din cele sase numere pe care le juca in mod constant au iesit castigatoare doar patru, asa ca omul ar fi castigat in acea saptamana de pauza, doar 47 de lire.
Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`