Prima pagină » National » Opt persoane, rănite într-un accident produs între un autocar cu 30 de pasageri și o dubă cu 7 persoane
Opt persoane, rănite într-un accident produs între un autocar cu 30 de pasageri și o dubă cu 7 persoane

Opt persoane, rănite într-un accident produs între un autocar cu 30 de pasageri și o dubă cu 7 persoane

17 oct. 2020, 11:11,
în National

Opt persoane, între care un copil, au fost rănite într-un accident produs sâmbătă dimineaţă pe drumul naţional 7, în judeţul Argeş, după ce autocar în care se aflau 30 de pasageri şi o dubă în care se aflau şapte persoane s-au ciocnit.

Potrivit primelor date de la locul accidentului, acesta s-a produs între localităţile Linteşti şi Morăreşti, iar cele două autovehicule s-au ciocnit frontal. În urma impactului, opt persoane, între care un copil, au nevoie de îngrijiri medicale, informează ISU Argeş, scrie news.ro.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, patru dintre victime au fost preluate de ambulanţe pentru a fi transportate la spital. Este vorba despre două femei dintre care una a suferit atac de panica, iar cealaltă un traumatism la coloana cervicala şi despre doi bărbaţi care au suferit traumatisme cranio-cerebrale.

La locul accidentului au fost trimise două ambulanţe SMURD de prim ajutor, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de terapie intensivă mobilă, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi două echipaje din cadrul serviciului de ambulanţă judeţean. În urma accidentului, pe carosabil se produc scurgeri de combustibil, iar traficul rutier în zonă este blocat.

Accident înfiorător la Iaşi! Un TIR a intrat într-o casă din Bucium!

Momentul accidentului îngrozitor a fost filmat de camerele de supraveghere! Conducătorul autocamionului a intrat cu TIR-ul în casa unei familii. În curte se aflau o fetiţă în vârstă de 3 ani cu bunica sa. Din nefericire, fetiţa de doar 3 ani şi şoferul TIR-ului au decedat, suferind mai multe leziuni cranio-cerebrale incompatibile cu viaţa. Conducătorul autocamionului a fost zdrobit între cabină TIR-ului şi casa alăturată.

Bătrâna Rodica P., în vârstă de 67 de ani, a suferit escoriaţii la nivelul calcaneul strâng şi gambei strângi, de la crengile trase de TIR, refuzând transportul la spital.
La faţa locului s-au deplasat de urgenţă un echipaj de poliție, Detaşamentul D1 de pomperi, o autospecială de descarcerare grea, un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă, Detaşamentul D2 de pompieri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială CPI, un echipaj de prim ajutor, un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Iaşi.

Potrivit autorităților, conducătorul cobora șoseaua Bucium, moment în care a pierdut controlul volanului intrând într-o locuință.

Accident rutier grav în Iași. Impact frontal între două TIR-uri

În localitatea Ruginoasă din judeţul Iaşi a avut loc un accident rutier grav. Se pare că două TIR-uri au fost implicate în evenimentul rutier. Impactul a fost deosebit de puternic după ce două TIR-uri s-au răsturnat. Conform anchetatorilor, accidentul rutier s-a produs dupa ce unul dintre șoferii de TIR a încercat să evite un autoturism care ieșea dintr-o curte. În încercarea de al evita, șoferul TIR-ului a intrat în al autovehicul.
Unul dintre şoferii răniţi este în stare stabilă de sănătate. Acesta a ieşit singur din autoturism. În schimb, cel de-al doilea şofer se afla în stare gravă de sănătate fiind transportat la Spitalul din Pașcani. Primul bărbat a suferit un traumatism cranio cerebral cara policontuzie şi un traumatism facial.
Cel de-al doilea şofer a suferit o policontuzie cu un traumatism cranio cerebral, o policontuzie la coloană cervicală, un traumatism cranio facial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *