Prima pagină » Local » Opriți-l pe Mihai Chirica! După ce a terminat de ”construit” Sala Polivalentă, anunță că termină și noul stadion

Opriți-l pe Mihai Chirica! După ce a terminat de ”construit” Sala Polivalentă, anunță că termină și noul stadion

09 feb. 2024, 11:30,
în Local

Mihai Chirica, primarul Iașului, este de neoprit atunci când vine vorba de a face promisiuni și de a se umple de ridicol. Edilul a început să propună, din nou, stadion la standarde europene la Iași.

Asta doar la o zis după ce a reluat promisiunea unei Săli Polivalente, promisiune pe care o tot vântură de câteva ori pe an.

Mihai Chirica promite din nou stadion la Iași

Așadar, într-o declarație făcută la un post de televiziune, Mihai Chirica a promis că va face stadion modern la Iași. Ca și în cazul sălii polivalente, noul stadion este vânturat ori de câte ori îi este convenabil viitorului fost primar.

În acest an, dăm drumul şi pentru licitaţii la stadion. Se numeşte Ferdinand I pentru care am terminat studiul de fezabilitate şi suntem în faza de autorizare de construire, urmând ca după ce primim autorizarea de construire vom da drumul la licitaţia de lucrări. Finanţarea va fi făcută în parteneriat cu Guvernul României şi din bugetul local. Ne asumăm această povară dar cred că oraşul nostru are nevoie de un stadion, a declarat Mihai Chirica într-un apel telefonic.

Mihai Chirica promite de prin 2018 că face Sală Polivalentă – la fel e și cu stadionul

De cinci ani, Primăria Iași și primarul Mihai Chirica stârnesc speranța ieșenilor cu un nou stadion, prezentat ca o bijuterie a sportului. Machete, detalii tehnice și promisiuni de competiții naționale și internaționale au umplut spațiul public, dar realitatea din teren este departe de viziunea prezentată.

Modernizarea stadionului „Emil Alexandrescu” din Copou sau construirea noului stadion „Regele Ferdinand” din Moară de Vânt – ambele proiecte au rămas la stadiul de intenție. Echipa Politehnica Iași continuă să joace pe vechiul stadion din Copou, în timp ce primarul alternează promisiunile cu atacurile politice, fără a oferi o soluție concretă.

Sala Polivalentă e… aproape gata – în visele lui Mihai Chirica

O altă promisiune electorală care nu s-a concretizat este realizarea sălii polivalente. Mihai Chirica a început încă din 2018 să promită că acest obiectiv se va realiza. În schimb, ieșenii care l-au votat s-au trezit înșelați de promisiunile deșarte ale lui Chirica.

Nu sunt singurele promisiuni pe care le-a făcut și nu le-a respectat. Am avut promisiunea unui mijloc de transport în comun decent,

Sub administrația lui Mihai Chirica, tramvaiele de la CTP Iași au ajuns să fie legate cu SÂRMĂ și cu BANDĂ IZOLATOARE, lucru ce pune în pericol viața pasagerilor

a unui oraș care să nu fie sufocat de trafic, a unui oraș unde un dezvoltator imobiliar poate contribui, prin construcția corectă, la o societate mai bună.

Ăsta e traficul promis de Mihai Chirica. Tot municipiul Iași este blocat! Primarul NU are nicio soluție

Mihai Chirica ar trebui să se gândească la nenumăratele dosare penale pe care le are deschise și care vor fi, încet, încet, trimise spre judecată. Actualul edil ar trebui să renunțe la ideea de a mai candida pentru că oricum ieșenii se vor trezi și vor vota împotriva acestuia.

Comentarii
  • Le termina înaintea următoarei campanii electorale. Asa își propune.

  • Cămașă de forță și Socola cu Balaceanca la un loc, și tot nu i da de capăt și sa i poate face ceva, e dus rău de tot strigoiul asta de Mihăiță Nesatulul de spaga

  • kkrica cel tembel si spagile de aur

    Noi ne rupem rotile prin gropile din Iasi si dobitocul asta bate campii cu tot felul de kkaturi! In loc de spitale, scoli, gradinite cretinul face sali polivalente si stadioane pentru scuipatorii de seminte! Jeg ordinar, sper sa te uiti la stadion printre zabrelele de la dr vicol.

  • Test grila pentru Chirica

    Urmeaza extinderea Cafenelei Piata Unirii in jurul statuii lui A.I.Cuza ca hidosenia de plasa cu luminite pentru asta este pregatita. Va multumim domnule primar Chirica ca ati dat drumul la terasa! Au voie si celelalte terase din Iasi sa deschida fara contract si autorizatie? Domnul Zanfirescu o sa inchida ochii pentru toti? Puteti raspunde tot aici.

  • Omul chiar e in lumea lui….

  • Acest om ori nu e sănătos la cap ,ori ne crede pe toți prosti.Cum sa vii la fiecare campanie electorala cu aceeași placa stadion,sala etc.Cred ca nu mai poate înghiți nimeni aceste minciuni a unui om care sa îmbogățit în toți acești ani .

  • Reapar sloganurile psd iubeste Iasul vechi de peste 20 de ani !, urmeaza sa va spuna ce sa intimplat cu cele 10 obiective , prioritati ale Iasului promise in campaniile electorale de 30 de ani incoace de psd, pnl, usl, plm , in final toti candidatii astia o sa va iubeasca iarasi apasat doar in gura

  • nu e in stare sa reabiliteze pasarela Socola si sa de-a un bitum asfalt pe Blvd. Poitiers si niste pavele pe trotuare si face el stadion, Opera, sala polivalenta. bullshits!!!

  • Stergeri comentariul cu bodea nu ?

    Sunteti platiti de bodea din ce se vede

  • Amalia nastase

    Bun titlu:)) și amuzant. Opriti-l ca imbraca tot Iasul în aur

  • Opriți planeta, vreau să cobor la prima
    Să fac o Sală cu vedere la Terra
    Opriți planeta
    Că n-am făcut nimic
    Să fac cumva să schimb din nou atmosfera
    Opriți Planeta

  • O machetă poate că un stadion adevărat…în mintea lui se întâmplă ceva ciudat care ține de o patologie psihiatrica, începe să aibă obsesii…sală polivalentă, stadion…Lasă-ne Chirică, du-te la Cafeneaua Piața Urinii și lasă-ne…

  • PENSIONAR IASI

    LA PUSCARIE CU LABAGIU ONANIST PENAL DE CHIRICA !!!!!!!!

  • În mintea d-lui primar el se vede deja reales. Mai are de construit niste case și de plantat niste panseluțe. Că altceva pentru Iași oricum nu a făcut. Ieșiți la vot și aratati-i că nu îl mai vrem. Gata, ii ajunge!😎

  • Politicienii stapanii vostrii

    Va plimbam in fantazia land cu un morcov mare in fata si la final vil carotam in cur fraerilor !

  • Bine că la Cluj au început lucrările pentru metrou, stadion, sala polivalentă, străzi și parcari au demult. La Iași lumea inca îl votează pe Chirica. Votați Chirica ! O sa avem in continuare doar gazon și floricele. Poate vom merge la serviciu cu tracțiune balegos că iarba va fi pentru hrana, facem economie la benzină.

  • bufonul de la ateneu!

    toate apartamentele din zona cpu sunt cumparate de cafenea .va astept la vot!!!!

  • Anu aceste chirica scăpăm de tine și gașca ta de mafioți, e finalul și lui tablă

  • Ce sa faci cu firfozonul care nici locuinte nu o dat la cei care asteapta de zeci de ani de după revolutia de catifea…el doar la cele 3 neveste și 5 copii ie gandul cum sa-i imbogateasca

  • Apartamentele cumparate si modificate de CPU au autorizatii de construire? Pereti demolati la blocuri ncu grad III de seismicitate, instalatii de apa si canalizare in sufragerii si camere, apartamente cu 3 camere transformate in 2 camere si single. Politia Locala ce are de spus? Alo, mister Zanfirescu! Alo, baronul Chirica!

  • Pulifriciul miine face turn de 1000 de etaje in Cimitir cu ma-sa in teapa!!!

  • Opriti NEBUNUL! asta inseamna cand este data puterea saiu o functie importanta unui nEMERNIC care s ecrede semizeu! Ajutat de goalnii care participa la licitaiile de constructii ale staului ! SPAGI, care se constituie averea NEBUNULUI ! Legea este prost facuta intentionat ! Daca l-ai prins cu spagi si sunt probe indubitabile nu mai are ce sa stea pe functie ! A se vedea cazul cu ALEXA spagarul cu tabla, ! De ce sa platescxa staul adormiti lor de la SRI, DIICOT. DNA , DGA DIPI, zeci de echipe de FILAJ sa ii urmareasca apoi ????si golanii din JUSTITIE sa ii scape ???

  • Asta a uitat cand a promis ca le face pe astea? Iar prosteala campaniei electorale? Nu il mai vrem in administratia publica ieseana, sa se duca oriunde, in Iasi NU!

  • Alo, mister Zanfirescu, aga local sef, s-a deschis terasa cafenelei Piata Unirii. Este legal si daca sigur nu este, ce masuri ati luat? Stiti cumva care este specialitatea casei?

  • Pai daca il voteaza „iesenii”!Timpitii care se inghesuie la vot,voteaza neispraviti ca ei!

  • Opriti planeta/ Iarasi ridic stacheta/ Va fac spital beton priviti macheta/ Opriti planeta/Va fac o confesiune/ Transform orasul in ghetou, pe bune

  • gomez pumn de fier

    chirica botic ,sa iti dam la muita noi cei din dalas !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *